Zilveren oorknopjes met handgemaakte blauw en rode steen

'Flame Whispers'

Ontsteek een vonk van elegantie met ‘Flame Whispers’ oorknopjes. Blauw-rode tinten dansen in sterling zilver, voor een vurige touch bij elke outfit.

 69,95

Met de ‘Flame Whispers’ zilveren oorknopjes voeg je een subtiele, doch opvallende flair toe aan jouw dagelijkse look. Deze fijn vervaardigde sieraden, gemaakt van het meest zuivere sterling zilver, vangen de essentie van vlammen gevangen in de diepte van de oceaan. De handgemaakte stenen, met hun dynamische mix van blauw en rood, lijken kleine geheimen te fluisteren die alleen jij kent.

Draag deze kunstwerkjes met trots, wetende dat geen enkel paar precies hetzelfde is. En maak je geen zorgen over doorhangende oorbellen; kies voor onze oorbellifters die zorgen dat je oorknopjes perfect op hun plaats blijven. Laat je oren spreken met deze unieke combinatie van vuur en water, en laat de wereld zien dat jouw stijl zowel uniek als tijdloos is. Ben je klaar om jezelf te trakteren op deze kleine schatten?

  • Subtiele opvallendheid
  • Unieke handgemaakte stenen
  • Comfort en stijl
Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper