'Midnight Ripples'

Zilveren oorknopjes met handgemaakte zwarte steen

Laat ‘Midnight Ripples’ je meenemen naar een wereld van mysterie en elegantie.

 74,95

‘Midnight Ripples’ zijn niet je standaard zilveren oorknopjes. Deze oorknopjes, met een handgemaakte zwarte steen met subtiele strepen, hebben iets weg van een rustige nachtelijke hemel.

Deze oorknopjes, 6mm breed en gemaakt van sterling zilver, zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die iets subtiels maar toch opvallends zoeken. Ze zijn tijdloos elegant, perfect voor elke gelegenheid waar je indruk wilt maken zonder veel ophef.

Als je ‘Midnight Ripples’ draagt, draag je iets dat de schoonheid van de nacht symboliseert. Ze voegen elke keer dat je ze draagt een uniek element toe aan je uitstraling.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Keuze:

Midnight Ripples – 1, Midnight Ripples – 2

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper