Zilveren organische ketting met handgemaakte roze steen

'Eternal Whispers'

Check de ‘Eternal Whispers’ ketting: sterling zilver met een roze steen die zegt: ‘Dit ben ik’.

1 stuk op voorraad

 99,95

Wil je opvallen? De ‘Eternal Whispers’ ketting doet precies dat. Een prachtige zilveren ketting met een handgeschilderde roze steen die jouw stijl laat zien. Het is 45 cm van puur karakter om je hals.

Deze ketting is niet voor de muurbloempjes. Het is voor jou, omdat je weet wat je wilt en je niet bang bent om het te laten zien. Het is stevig, het is opvallend, en het is allesbehalve doorsnee.

Dus, waar wacht je nog op? Scoor die ‘Eternal Whispers’ ketting nu en laat zien wie je bent. Geen excuses, geen twijfels. Gewoon doen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

lengte ketting

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper