Handgesmede zilveren ring met kunstwerk en grote amethist

'The Big PurpleBling'

Een uniek en handgesmede zilveren ring met kunstwerk en een grote amethist.

 325,00

Wees de trotse eigenaar van ‘The Big PurpleBling’, een handgesmede zilveren ring met een prachtig kunstwerk en een grote amethist. Deze unieke ring is ontworpen en gesmeed door Daan, deze ring is dan ook 100% uniek. De ring is herkenbaar aan het typische motief wat Daan in vele variaties gebruikt. In het midden van de ring is een grote (10mm) amethist gezet, waardoor deze ring extra opvalt.

De sterling zilveren ring is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en vervaardigd met de grootste zorg en aandacht. De ring is speciaal gemaakt in opdracht, dus als je het ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt, neem dan gerust contact op met Daan. Een uniek sieraad voor jezelf of als cadeau voor iemand die dicht bij je staat. Bestel ‘The Big PurpleBling’ vandaag nog en voel de luxe om je vinger.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper