Handgesmede zilveren ring met kunstwerk en grote amethist

Handgesmede zilveren ring met kunstwerk en grote amethist

'The Big PurpleBling'
Een uniek en handgesmede zilveren ring met kunstwerk en een grote amethist.

 325,00 825,00

kleur

materiaal

, ,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Wees de trotse eigenaar van ‘The Big PurpleBling’, een handgesmede zilveren ring met een prachtig kunstwerk en een grote amethist. Deze unieke ring is ontworpen en gesmeed door Daan, deze ring is dan ook 100% uniek. De ring is herkenbaar aan het typische motief wat Daan in vele variaties gebruikt. In het midden van de ring is een grote (10mm) amethist gezet, waardoor deze ring extra opvalt.

De sterling zilveren ring is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en vervaardigd met de grootste zorg en aandacht. De ring is speciaal gemaakt in opdracht, dus als je het ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt, neem dan gerust contact op met Daan. Een uniek sieraad voor jezelf of als cadeau voor iemand die dicht bij je staat. Bestel ‘The Big PurpleBling’ vandaag nog en voel de luxe om je vinger.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook