'The Big PurpleBling'

Handgesmede zilveren ring met kunstwerk en grote amethist

Een uniek en handgesmede zilveren ring met kunstwerk en een grote amethist.

 325,00 825,00

Wees de trotse eigenaar van ‘The Big PurpleBling’, een handgesmede zilveren ring met een prachtig kunstwerk en een grote amethist. Deze unieke ring is ontworpen en gesmeed door Daan, deze ring is dan ook 100% uniek. De ring is herkenbaar aan het typische motief wat Daan in vele variaties gebruikt. In het midden van de ring is een grote (10mm) amethist gezet, waardoor deze ring extra opvalt.

De sterling zilveren ring is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en vervaardigd met de grootste zorg en aandacht. De ring is speciaal gemaakt in opdracht, dus als je het ontwerp met een andere steen of in een andere maat wilt, neem dan gerust contact op met Daan. Een uniek sieraad voor jezelf of als cadeau voor iemand die dicht bij je staat. Bestel ‘The Big PurpleBling’ vandaag nog en voel de luxe om je vinger.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

kleur

materiaal

, ,

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.