Zilveren ring met blauwe steen en veer

'Leaf Whisper'

Ontdek de ‘Leaf Whisper’ zilveren ring met handgeschilderde steen en veer – een uniek sieraad dat met de hand is gemaakt en dat je nergens anders zult vinden.

 84,95

Hallo, ik ben Danielle en mijn passie is om de wereld mooier te maken met handgemaakte sieraden. Ik schilder zelfs de stenen met mijn eigen handen! Wil je een bijzondere ring die echt bij jou past? Kijk dan eens naar mijn ‘Leaf Whisper’ ring. Het is een zilveren ring met een veer. Het veertje maakt het extra speciaal, net alsof het uit de natuur komt.

De ring kan groter en kleiner gemaakt worden, van maat 17 tot 20. Zo past hij bijna altijd! Je kunt hem alleen dragen, zodat hij goed opvalt, of samen met andere ringen voor een speels effect. Of je hem nu voor jezelf koopt of cadeau doet, de ‘Leaf Whisper’ ring is een echte schat voor wie hem draagt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , , ,

kleur:

,

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

,

vorm:

levertijd:

1 – 2 werkdagen

garantie:

6 maanden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper