'Verdant Vision'

Zilveren ring met groene steen en veer

Ontdek de ‘Verdant Vision’ zilveren ring met groene steen en veer – een uniek sieraad dat met de hand is gemaakt en dat je nergens anders zult vinden.

 84,95

1 stuk op voorraad

Ben je op zoek naar een unieke ring die perfect past bij je persoonlijke stijl? Kijk dan eens naar de ‘Verdant Vision’ zilveren ring met groene steen en veer. Deze ring is met de hand gemaakt en bevat een prachtige handgeschilderde steen in verschillende tinten groen en geel die zorgen voor een schitterende uitstraling. De veer voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan het ontwerp.

Deze ring is verstelbaar van maat 17 tot 20, zodat hij om vrijwel elke vinger past. Draag hem als een statement piece of combineer hem met andere ringen voor een meer gelaagde look. Of je hem nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan iemand speciaal, deze ‘Verdant Vision’ ring zal zeker een prachtige aanvulling zijn op elke sieradencollectie.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.
Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper