Zilveren ring met oranje steen en veer

Zilveren ring met oranje steen en veer

'Fragile Wisdom'
Handgemaakte zilveren ring met oranje stenen. Deze handgemaakte ring bevat een unieke handgeschilderde steen in verschillende kleuren oranje en wit ook zit er goudkleur in verwerkt wat de ring een bijzondere schittering geeft. Je bent dus gegarandeerd de enige op de wereld met deze ring. Verstelbaar van 17 tot 20.

 84,95

1 op voorraad

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook

Grote ronde oorbellen met bruine stenen

 52,95

Unieke hypoallergene ring met rechthoekige steen grijs met rood

 49,95

Grote opvallende zilveren ring met blauwe steen

 99,95

Bijzondere goudkleurige ring met oranje steen

 49,95