Zilveren verstelbare damesring met groene steen

'Ladybug in Green'

Een groene symfonie om je vingers. Laat de ‘Ladybug in Green’ je betoveren met haar natuurlijke schoonheid.

1 stuk op voorraad

 89,95

Met trots presenteer ik de ‘Ladybug in Green’ ring, een waar kunstwerk voor je vingers. Deze zilveren damesring is doordrenkt met sublieme elegantie, versierd met een met de hand beschilderde groene steen die de natuurlijke pracht vastlegt. Elk penseelstreek op de steen draagt de ziel van de kunstenaar. De ring is verstelbaar tussen maat 16 en 19, zodat hij perfect om je vinger past. Of je hem nu dagelijks draagt of voor een bijzondere gelegenheid reserveert, deze ring straalt altijd verfijning en schoonheid uit. Voeg een vleugje natuurlijke gratie toe aan je look met de ‘Ladybug in Green’.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat

, , , , , , ,

kleur

steunkleur

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper