'Gentle Ember'

Zilveren vierkante ring met oranje steen

Laat je betoveren door de warme gloed van mijn zilveren ring ‘Gentle Ember’ met een prachtige oranje steen. Verstelbaar tussen maat 18 en 21 voor een perfecte pasvorm en een artistieke uitstraling.

 84,95

1 stuk op voorraad

Als maker van de ‘Gentle Ember’ ring nodig ik je uit om de magie van deze bijzondere creatie te ervaren. Deze zilveren ring is niet zomaar een sieraad, het is een kunstwerk dat jouw unieke stijl weerspiegelt. Met een betoverende oranje steen straalt de ring een warme gloed uit, als een rustgevend vuurtje dat je hart verwarmt.

Wat deze ring nog specialer maakt, is het verstelbare ontwerp. Je kunt de maat eenvoudig aanpassen tussen 18 en 21, waardoor de ring altijd comfortabel om je vinger past. Of je nu de ring draagt als een subtiel accent bij je dagelijkse outfit of als een statement piece voor een speciale gelegenheid, hij zal altijd een artistieke uitstraling toevoegen.

Laat de ‘Gentle Ember’ ring jouw persoonlijke symbool van elegantie en warmte zijn. Elk detail is met liefde en vakmanschap vervaardigd om een sieraad te creëren dat jouw unieke persoonlijkheid omarmt. Voeg dit prachtige stuk toe aan je collectie en laat het je herinneren aan de schoonheid die in jou brandt.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

VOORBEELD:

Hey [Naam Ontvanger],

Even een tip: [Jouw Naam] heeft iets speciaals in mijn webwinkel gezien en zou het super vinden om dit van jou cadeau te ontvangen 🥰.

Benieuwd? Bekijk [Link] in de webshop. Een leuke manier om er een geweldige dag van te maken! 💐

Met stralende groet,

Daniëlle Looije
Art by Daan

Een hint voor een bijzonder cadeau ❤️

Heb je je oog laten vallen op een van mijn kleurrijke sieraden? Laat het iemand weten met een speelse hint!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper