Zilveren zon hanger met gekleurde steen

'Galactic Flare'

‘Galactic Flare’ – een zilveren hanger die het schouwspel van de kosmos vangt, met een kleurrijke, handgeschilderde steen als schitterende kern.

1 stuk op voorraad

 99,95

Met ‘Galactic Flare’ voel je de energie van het universum dicht bij mijn hart. De zilveren stralen van de hanger zijn als zonnestralen die het kleurrijke hart, de handgeschilderde steen, omarmen. Deze steen weerspiegelt de draaikolken van sterrenstelsels ver weg, in een palet van geel, rood en een vleugje mysterieus groen, omlijst door het tijdloze zilver.

De hanger, met een diameter van ongeveer 3 cm, is een compact universum dat ik kan dragen. Het brengt een stukje van de verre hemel binnen handbereik. De ketting van 45 cm laat de ‘Galactic Flare’ precies op de juiste plaats rusten, als een middelpunt van aandacht en een gespreksonderwerp.

Deze hanger is meer dan een accessoire; het is een herinnering aan de oneindigheid van de kosmos en de onbegrensde mogelijkheden die het biedt, weerspiegeld in de kunst die ik draag.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

kleur

,

materiaal

steensoort

steenmaat

,

vorm

levertijd

garantie

Lengte bijzondere sieraden

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper