Handgemaakte sieraden ♥ Binnen 48 uur verzonden ♥ Gratis verzending vanaf € 50,-* ♥ Klanttevredenheid 9,8/10 

Handgemaakte sieraden webshop voor unieke sieraden

Handgemaakte sieraden

Handgemaakte sieraden zoals ringen, oorbellen, armbanden en kettingen. Noem maar op, ik kan het maken. Voor heren of voor dames. Al mijn exclusieve sieraden zijn handgemaakt en stuk voor stuk bijzonder. Elk sieraad wordt zorgvuldig gemaakt vanuit een uniek kunstwerk en deze verwerk ik onder een glassteen. Dit maakt de sieraden lichtgewicht en comfortabel om te dragen. Zilver, RVS, leer, edelsteen of kralen? Ik werk met allerlei soorten materialen. Ondanks mijn ruime aanbod kan het zijn dat hetgeen wat je zoekt niet in mijn handgemaakte sieraden webshop aangeboden wordt. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 48 uur verzonden Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  Makkelijk betalen met iDeal, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf betalen   Retourneren binnen 30 dagen

Resultaat 1–39 van de 547 resultaten wordt getoond

Handgemaakte sieraden door Daan

Het leuke is dat ik weer terug ben gekomen bij mijn roots. In groep 7 maakte ik al handgemaakte sieraden, van visdraad, want ik heb een vervelende allergie dus alles wat niet van RVS (bestond toen nog niet), zilver of goud is kon ik niet dragen. Ik had een hele bestellijst van al mijn klasgenootjes. Ik ben toen gestopt, omdat ik meer wilde maken, als 10-jarige geen budget had en elke keer weer tegen mijn allergie aan liep.

Jaren later, op mijn 30ste welteverstaan, maakte ik kennis met RVS (roestvrijstaal). Dit is een hypoallergeen materiaal en, wel zo prettig, heel betaalbaar. Het wakkerde mijn vuurtje weer aan om aan de slag te gaan met het maken van sieraden.

Kunstwerken verwerkt in sieraden

Als kunstenaar/vormgever was ik al een tijdje op zoek naar iets origineels om mijn kunst op een toegankelijke en betaalbare manier onder de aandacht te brengen. Dat werden deze sieraden! Voor mijn sieraden maak ik kunstwerken zo groot als ongeveer een A4tje en hier kies ik dan de mooiste stukjes uit die ik zorgvuldig verwerk in de stenen van mijn sieraden. Deze stenen verwerk ik in zogenoemde ‘settings’.

Unieke ontwerpen door sieraden te smeden

Ik wilde meer! Met de ‘settings’ zit ik vast aan bepaalde vormen en maten en ik wilde daar graag van afwijken. Gewoon lekker aan de slag kunnen gaan met mijn eigen unieke vormen en maten. Daarom ben ik in 2019 begonnen met een opleiding sieraden smeden. Tevens lanceerde ik mijn eigen UniQ sieradenlijn met sieraden die 100% handgemaakt en uniek zijn.

Handgemaakte sieraden, uniek, net als jij.

Tijdens feestdagen kan het soms tot 5 werkdagen duren voor je pakketje wordt bezorgd, bestel dus op tijd!

Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten

Handgemaakte sieraden

Een andere kleur of maat laten maken?

Elke schildering is uniek en is geen tweede keer te maken. Wel kan ik kijken of er een ander kunstwerkje beschikbaar is die bij je wensen past. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je een mail met de mogelijkheden.

zalmroze leren wikkelarmband

Lieve ____,

Ik zag dit gave artikel voorbijkomen en vroeg me af of je nog inspiratie zoekt voor ____.

Liefs ____.

Maathulp ring

Veel ringen zijn verstelbaar, maar niet onbeperkt. Daarom is het handig om te weten wat ongeveer je ringmaat is. Vind je het lastig om de juiste maat te bepalen? Je kunt in de webshop een ringmaat opmeter bestellen of met onderstaande maattabel en tips aan de slag. 

* De omvang van je vingers wordt o.a. beïnvloed door temperatuur en omstandigheden (zwangerschap, hormonen, ziekte). Meet  je vinger op een zo neutraal mogelijk moment.

Tip 1: Meet de diameter van jouw favoriete ring
De makkelijkste manier om een ringmaat te bepalen is aan de hand van een ring die je goed past en prettig zit. Je kunt de binnendiameter van deze ring eenvoudig opmeten met een liniaal.

Tip 2: Meet de omtrek van je vinger
Pak een meet lint of touwtje en wikkel deze om je vinger. Noteer vervolgens het aantal millimeters en kijk in de maattabel welke ringmaat hier het dichtstbij in de buurt komt.  

Ringmaat meten

Maathulp armband

Ben je verliefd geworden op een mooie armband en wil je zeker weten dat hij past? Bij alle armbanden vermeldt ik de exacte maat, daarnaast zijn veel armbanden ook verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor elke pols. 

Zo kun je controleren of de armband past

Tip 1: Meet de lengte van je favoriete armband
Heb je al een armband die lekker zit? Leg er dan een liniaal of meetlint langs en meet het aantal centimeters. 

Tip 2: Meet de omtrek van je pols
De omtrek van je pols meet je met een meetlint. Doe een meetlint om je pols op de manier hoe je een armband lekker vind zitten. Dus niet te strak.

Maathulp ketting

Ben je opzoek naar een ketting, maar vind je het lastig om de juiste lengte te bepalen?  Bij al onze kettingen vermelden we de exacte afmeting en daarnaast zijn veel van onze kettingen in maat verstelbaar door middel van een verlengketting. 

Met onderstaande maattabel help ik je op weg bij het vinden van de perfecte ketting lengte.

Lengte bijzondere sieraden