Geef jezelf eens iets cadeau

Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 
Tassenhanger
Een van mijn creaties die veel vrouwen in hun dagelijkse leven zouden moeten overwegen, is de tassenhaak. Deze kleine, maar handige gadget kan een groot verschil maken in het comfort en de veiligheid van elke vrouw.
Bijzondere grote zilveren hanger met groene stenen
Mensen dragen al sieraden sinds de oudheid, en tot op de dag van vandaag blijft het een populair modeaccessoire. Maar waarom dragen we eigenlijk al zo lang sieraden? In deze blog zal ik een aantal redenen bespreken waarom sieraden zo'n belangrijk onderdeel van onze cultuur zijn geworden.
Cadeau per post voor een vriendin
Als een creatieve kunstenaar die gespecialiseerd is in het maken van kleurrijke sieraden, begrijp ik de waarde van langdurige vriendschappen en de momenten die we delen. Of jullie nu 5 jaar of 35 jaar bevriend zijn, een handgemaakt sieraad is een prachtige manier om de bijzondere band te vieren.
Inspiratie voor je valentijnskaart
Met Valentijnsdag om de hoek, is het tijd om na te denken over de perfecte woorden om aan onze geliefden te schrijven. Als kleurrijke kunstenaar en blogger, geloof ik dat woorden net zo expressief kunnen zijn als kunst.
Het geheim van een succesvolle valentijnsdag
Pak Valentijn nu eens goed aan! Tja, of je wilt of niet, Valentijnsdag komt er weer aan en menig partner ziet een cadeautje toch graag tegemoet. Ook al wordt het door jan-en-alleman tegengesproken en wordt het commerciële uitbuiting genoemd, het is ook gewoon wat het is. 
Sieraden winkel in de buurt van leeuwarden
Als je in Leeuwarden woont of daar in de buurt bent en op zoek bent naar iets echt unieks op het gebied van sieraden, dan heb ik een bijzondere tip voor je. Neem eens de tijd om iets verder te reizen, want net buiten Leeuwarden, in het charmante Minnertsga, vind je een verborgen parel die je sieradenervaring zal transformeren.
Is uitverkoop uitverkoop?
Zijn koopjes ook echt koopjes’ vraagt menigeen zich wel eens af. Ik denk dat je het met ‘ja en nee’ kunt beantwoorden, want bijvoorbeeld de Black Friday deals zijn dat lang niet allemaal echt.
Handgemaakte sieraden kerstcadeau inspiratie
Terwijl de feestdagen naderen, komt de magie van het geven weer tot leven. Elk jaar zie ik met vreugde de 'laatste aankopen' binnenstromen, en ik zet me vol enthousiasme in om ze op tijd te verzenden. Maar, met de kerstdrukte kan de post vertraging oplopen. Daarom een vriendelijke herinnering: als je nog iets bijzonders wilt bestellen, wacht dan niet tot het laatste moment.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper