Ben je op zoek naar inspiratie voor kerstcadeau’s?

Unieke sieraden, daar kun je mee aankomen

De sieraden van Art by Daan zijn zo bijzonder, omdat ze allemaal unieke kunstwerkjes bevatten. Deze kunstwerkjes zijn gemaakt van acrylverf en glas en je hebt dus 100% gegarandeerd een uniek kerstcadeau.

 

Valt je cadeau niet in de smaak? Deze kunnen gewoon nog geruild of geretourneerd worden na de kerst.

Kerstcadeaus sieraden webshop

Ben je op zoek naar inspiratie voor exclusieve kerstcadeau's?

Hypallergene sieraden

Hypoallergene sieraden

Deze sieraden zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal) en hypoallergeen. Daarnaast is RVS ook een sterk metaal en het verkleurd niet.
Klik Hier

Zilveren sieraden

Zilveren sieraden

Als je echt iets speciaals zoekt, ga dan voor een item uit de collectie zilveren sieraden 💍 overigens kun je sieraden altijd weer ruilen als ze niet naar wens zijn.
Klik Hier

Sieradenset

Sieradenset

Wil je iets moois en bijpassends cadeau doen? Kies dan voor een sieradenset. Deze zijn in verschillende combinaties beschikbaar.
Klik Hier

Sieraden met edelstenen

Sieraden met edelstenen

Edelstenen in combinatie met kleine kunstwerkjes, een uniek samenspel tussen kunst en natuur. Alle edelstenen hebben hun eigen spirituele werking, zoek iets uit wat bij je geliefde past.
Klik Hier

Handgemaakte kettingen

Handgemaakte kettingen

Geen gedoe met maten, een ketting past iedereen ✨ kies voor een bijzondere statement ketting of voor een subtiele ketting.
Klik Hier

Luxe cadeauverpakking

Luxe cadeauverpakking

Wil jij helemaal uitpakken deze kerst? Kies dan voor een luxe cadeauverpakking en eventueel nog een (kunst)kaart.
Klik Hier

Exclusieve kerstcadeau’s

Standaard worden alle sieraden geleverd in chique doosjes! Zodat je altijd een mooi cadeautje hebt. Wil je nog verder uitpakken? Dan kun je altijd bij de checkout nog kiezen voor de luxe cadeauverpakking met een leuke kunstkaart.

Handgemaakte sieraden kerstcadeau inspiratie
Kerstcadeau inspiratie sieraden

Sieraden op maat laten maken

Heb je iets op de website gezien wat je graag in een andere kleur of maat wil laten maken? Geen probleem! Je kunt Daan altijd even een appje sturen om te informeren naar de mogelijkheden.

Gemaakt door Daniëlle Looije

Wie is dan die Daan? Dat ben ik! Mijn hele leven ben ik al bezig met kleuren en ‘dingen mooier maken’. Daar zijn mijn sieraden een onderdeel van. Hoe fijn is het als je iets moois de hele dag bij je kan dragen? Ik hoop in ieder geval dat jij daar net zo blij van wordt als ik ❤️ 

Danielle Looije unieke sieraden webshop