Ben je op zoek naar inspiratie voor kerstcadeau’s?

Unieke sieraden, daar kun je mee aankomen

De sieraden van Art by Daan zijn zo bijzonder, omdat ze allemaal unieke kunstwerkjes bevatten. Deze kunstwerkjes zijn gemaakt van acrylverf en glas en je hebt dus 100% gegarandeerd een uniek kerstcadeau.

Valt je cadeau niet in de smaak? Deze kunnen gewoon nog geruild of geretourneerd worden na de kerst.

Kerstcadeaus sieraden webshop

Hypallergene sieraden

Hypoallergene sieraden

Deze sieraden zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal) en hypoallergeen. Daarnaast is RVS ook een sterk metaal en het verkleurd niet.
Klik Hier

Zilveren sieraden

Zilveren sieraden

Als je echt iets speciaals zoekt, ga dan voor een item uit de collectie zilveren sieraden 💍 overigens kun je sieraden altijd weer ruilen als ze niet naar wens zijn.
Klik Hier

Sieradenset

Sieradenset

Wil je iets moois en bijpassends cadeau doen? Kies dan voor een sieradenset. Deze zijn in verschillende combinaties beschikbaar.
Klik Hier

Sieraden met edelstenen

Sieraden met edelstenen

Edelstenen in combinatie met kleine kunstwerkjes, een uniek samenspel tussen kunst en natuur. Alle edelstenen hebben hun eigen spirituele werking, zoek iets uit wat bij je geliefde past.
Klik Hier

Handgemaakte kettingen

Handgemaakte kettingen

Geen gedoe met maten, een ketting past iedereen ✨ kies voor een bijzondere statement ketting of voor een subtiele ketting.
Klik Hier

Luxe cadeauverpakking

Luxe cadeauverpakking

Wil jij helemaal uitpakken deze kerst? Kies dan voor een luxe cadeauverpakking en eventueel nog een (kunst)kaart.
Klik Hier

Meest bekeken

Exclusieve kerstcadeau’s

Standaard worden alle sieraden geleverd in chique doosjes! Zodat je altijd een mooi cadeautje hebt. Wil je nog verder uitpakken? Dan kun je altijd bij de checkout nog kiezen voor de luxe cadeauverpakking met een leuke kunstkaart.

Sieradendoosjes
Gouden ring met 3 dubbele ring en druppel steen

Sieraden op maat laten maken

Heb je iets op de website gezien wat je graag in een andere kleur of maat wil laten maken? Geen probleem! Je kunt Daan altijd even een appje sturen om te informeren naar de mogelijkheden.

Let op: handgesmede sieraden hebben een levertijd van 4 – 6 weken, overige sieraden ongeveer 2 weken.

Gemaakt door Daniëlle Looije

Wie is dan die Daan? Dat ben ik! Mijn hele leven ben ik al bezig met kleuren en ‘dingen mooier maken’. Daar zijn mijn sieraden een onderdeel van. Hoe fijn is het als je iets moois de hele dag bij je kan dragen? Ik hoop in ieder geval dat jij daar net zo blij van wordt als ik ❤️ 

Danielle Looije
Groene ogen zijn prachtig en kunnen nog mooier worden gemaakt met de juiste gekleurde sieraden. Het juiste sieraad kan de kleur van je ogen accentueren en ervoor zorgen dat je ogen er nog mooier uitzien. Hieronder vind je enkele tips om de kleur van je ogen te benadrukken met gekleurde sieraden.
Sieraden zijn de perfecte manier om je look af te maken en een persoonlijk accent toe te voegen. Maar hoe weet je welke kleur sieraden het beste bij jou past?
Ik krijg regelmatig vragen over de edelstenen die ik verwerk in mijn sieraden. Het valt me steeds vaker op dat er ook nogal wat mensen zijn die onbewust de steen kiezen die bij hun geboortemaand hoort. Tijd om er eens wat aandacht aan te besteden.
Niet zelden wordt er slechts bij make-up rekening gehouden met de kleur van de ogen. Maar ook sieraden en kleding kunnen een oogkleur benadrukken of juist flets doen maken. Hoe kom je tot de juiste keuzes als het gaat om oogkleur in combinatie met kleding en sieraden?
Zelfvertrouwen is een krachtige eigenschap die niet alleen jezelf beïnvloedt, maar ook de manier waarop anderen je waarnemen. Voor veel vrouwen kan het een uitdaging zijn om zich vol zelfvertrouwen te voelen en zichzelf te laten zien.
Met je leeftijd heeft het kiezen van de juiste oorbellen niet zoveel te maken, wel met de vorm van je gezicht. Hoe kun je nou zomaar op stap staan zonder een paar mooie oorbellen die passen bij jouw outfit én je gezicht!
Mijn klanten komen overal vandaan. Soms vinden mijn sieraden zelfs hun weg naar het buitenland! Zo heeft Jef uit Duitsland al een paar keer voor mijn ontwerpen gekozen. Lees hier waarom.
Het woord ‘verrassen’ heeft iets in zich waar je mondhoeken van opkrullen als het wordt uitgesproken. Letterlijk is de betekenis dan ook ‘onverwachts blij maken’.
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.