Ik droeg jaren zilver en ik krijg ineens uitslag van mijn ring

Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.
Cadeau voor gepensioneerde
Iedereen kent het wel, een pensioengerechtigde krijgt, zeker als hij of zij langer in dienst is geweest, een ‘passend’ afscheidscadeau. De baas komt met een gegraveerd horloge of meer van die unieke cadeaus … maar niet heus.
Handgesmede trouwringen met witgoud en geelgoud
Erik en Miranda Prins hadden al bijzondere trouwringen laten maken, maar wilden er een speciale verandering in aanbrengen. Daarom klopten ze bij mij aan. Samen kwamen we tot een prachtig resultaat! Lees hier het bijzondere verhaal van de ringen van Erik en Miranda!
Laat je kleuren zien
Zelfvertrouwen is een krachtige eigenschap die niet alleen jezelf beïnvloedt, maar ook de manier waarop anderen je waarnemen. Voor veel vrouwen kan het een uitdaging zijn om zich vol zelfvertrouwen te voelen en zichzelf te laten zien.
Kerstcadeau inspiratie sieraden
Ik heb er zin in! De feestdagen zijn bij uitstek dagen om elkaar in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Niet zelden kiest men voor een sieraad, maar in feite kan het van alles zijn.
Gouden ring met ingegoten saffieren, robijnen en moissanites
Edelstenen doen het al een hele tijd goed in sieraden en dan bedoel ik allerlei soorten edelstenen, niet alleen de bekende diamant, saffier of robijn. Vaak worden ze gedragen gewoon omdat het mooi is, soms vanwege de waarde en soms vanuit spiritueel oogpunt.
Bewerken van zilver
Ik wil je kennis laten maken met een bijzonder materiaal genaamd "Argentium zilver". Dit bijzondere type zilver heeft de aandacht van veel vakmensen en liefhebbers getrokken vanwege zijn unieke eigenschappen en voordelen, maar het heeft ook enkele overwegingen waar rekening mee moet worden gehouden.
Wat betekent de kleur Mauve?
Mauve is een kleur die niet zo vaak wordt gezien in de modewereld, maar die toch een sterke betekenis heeft. Het is een paarse kleur met een vleugje grijs en bruin, waardoor het een ingetogen en mysterieuze uitstraling heeft.
Gevlochten ring met zilver en goud
Als edelsmid met een passie voor zilverwerk, wil ik jullie graag meer inzicht geven in de voor- en nadelen van zilveren trouwringen. Ze zijn uniek en hebben zowel voordelen als nadelen of overwegingen waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de perfecte ringen voor jullie bruiloft.
Cadeauverpakking sieraden
Sieraden cadeau krijgen is voor de meeste mensen wel leuk, maar als er een bijzondere boodschap bij zit dan geeft dat iets extra’s.
Handgesmede vierkante ring met steen
We staan er vaak niet bij stil, maar men gaat er automatisch vanuit dat een volwassene bepaalde “afmetingen” heeft. Als je bijvoorbeeld kleding wilt kopen, dan ga je naar de reguliere maten of naar de grote maten.
diamant-in-een-ring
Als je een diamanten sieraad bezit, wil je natuurlijk dat deze er altijd sprankelend en glanzend uitziet. Maar soms merk je dat je diamant dof is geworden en zijn glans verloren heeft. Maak je geen zorgen, er zijn verschillende manieren om je diamant weer te laten schitteren als nieuw.
Unieke broche met bruine steen
Als we denken aan de kleur bruin, denken we vaak aan de aarde en de natuur. Bruin is een aardse kleur die ons doet denken aan hout, leer en andere natuurlijke materialen. Het is een kleur die zorgt voor warmte en gezelligheid.
Sieradentrends najaar winter 2023 2024
Als de zomer nog niet eens in aantocht is, ben je normaal gesproken nog niet met de herfst bezig. En toch zijn de trends van najaar 2023 al wel bekend.
Ik krijg regelmatig vragen over de edelstenen die ik verwerk in mijn sieraden. Het valt me steeds vaker op dat er ook nogal wat mensen zijn die onbewust de steen kiezen die bij hun geboortemaand hoort. Tijd om er eens wat aandacht aan te besteden.
Vermaken van oude trouwringen met behoud van gravure
Vandaag wil ik graag een bijzondere opdracht met jullie delen die ik mocht uitvoeren voor een zeer gewaardeerde klant. Het gaat over het transformeren van oude trouwringen van haar ouders naar twee nieuwe, unieke ringen met behoud van de gravure en de herinneringssteen.
Grote opvallende zilveren ring met emaille zwart
Tijdloos en krachtig: ZWART Zwart is een kleur die veel wordt gedragen. Het is een veelzijdige kleur die bij veel gelegenheden past en die door veel mensen wordt gewaardeerd. Zwart straalt kracht en zelfverzekerdheid uit en is daarom vaak de kleur van keuze voor mensen die willen laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen.
Friessche vlag
Graach stel ik my oan jim foar. Myn namme is Daniëlle Looije, en sûnt koart bin ik mei myn atelier ferhúze nei it ferheljende Fryslân.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen