Moederdag, ieder cadeau is welkom!

Moederdag is zo’n dag dat (bijna) iedereen zijn of haar moeder in het zonnetje zet. Dat kan op allerlei manieren, maar wat nou als je je moeder wel in het zonnetje wil zetten, maar je ook niet de verkeerde beslissing qua cadeau wil nemen. Je kent dat wel, je wil iets moois geven en je hebt angst de plank volledig mis te slaan.

Je moederdagcadeau aankleden

Veel moeders zullen er niets van zeggen, het komt immers uit het hart van haar kind. Maar ja … iets geven dat ook gebruikt wordt, is toch altijd leuker. Dan kan een cadeaubon uitkomst bieden en nou net die cadeaubon heeft best een negatief imago. Maar ik vind dat niet terecht en ik spreek nogal eens klanten die ook bij mij echt niet kunnen kiezen voor de ander en dan een cadeaubon nemen.

 10,00 500,00

Je moet wel op enkele punten letten:

Ten eerste moet je een cadeaubon altijd een beetje ‘aankleden’. Doe ik met mijn cadeaubonnen ook en dan straalt de zorg er al vanaf. Geef je er nog een leuk bloemetje bij, en dat hoeft echt geen enorme bos te zijn, dan geef je een soort setje. Met zo’n setje laat je zien dat je het met aandacht hebt gedaan. 

Ten tweede is het goed om, als je weet in welke richting de interesse van je moeder gaat, een gerichte ‘aangeklede’ cadeaubon te geven. Je hebt zoveel verschillende soorten cadeaubonnen, dat er voor iedereen wel wat bij zit. Als je liever geen bloemetje er bij geeft, denk dan eens aan een lief handgeschreven kaartje of een mooi ingepakte bloembol die net aan het ontspruiten is. Moederdag is het immers in de lente, dus keuze genoeg.

Geef je moederdagcadeau aandacht en liefde

Eigenlijk gaat je cadeau op Moederdag maar om twee dingen en dat is wat extra aandacht en liefde. Met het juiste cadeau en de aandacht die je met het samenstellen hebt gegeven, kan je eigenlijk nooit de fout in gaan.

Om te voorkomen dat het alsnog ‘tussen de bedrijven door’ geregeld moet worden en het dus haastwerk wordt, begin op tijd. Dit geldt zowel voor een concreet cadeau, als ook voor een ‘aangeklede’ cadeaubon. Dan kan je rustig rondkijken en de juiste beslissing nemen en geef het tenslotte met veel liefde. Succes!

Je moet een cadeaubon altijd een beetje ‘aankleden’. Geef er bijvoorbeeld een leuk bloemetje bij om een soort setje te creëren en laat zien dat je het met aandacht hebt gedaan.

Als je weet in welke richting de interesse van je moeder gaat, is het goed om een gerichte ‘aangeklede’ cadeaubon te geven. Er zijn zoveel verschillende soorten cadeaubonnen dat er voor iedereen wel wat bij zit.

Bij Moederdagcadeaus gaat het eigenlijk om twee dingen: extra aandacht en liefde. Met het juiste cadeau en de aandacht die je met het samenstellen hebt gegeven, kan je eigenlijk nooit de fout in gaan.

Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Ringen van Jef
Mijn klanten komen overal vandaan. Soms vinden mijn sieraden zelfs hun weg naar het buitenland! Zo heeft Jef uit Duitsland al een paar keer voor mijn ontwerpen gekozen. Lees hier waarom.
Sieradendoosjes
Het woord ‘verrassen’ heeft iets in zich waar je mondhoeken van opkrullen als het wordt uitgesproken. Letterlijk is de betekenis dan ook ‘onverwachts blij maken’.
Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.