Danielle Looije

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld. Bekijk de handgemaakte sieraden.

Opnames voor het programma Plezier&Passie van RTL4

Dinsdag 26 oktober was er een cameraploeg van RTL4 bij Daan in het atelier… wat kwamen ze doen?

Ze kwamen filmen voor het programma Plezier&Passie van RTL4. Ik zat vol spanning in de make-up en met een opgeruimd atelier te wachten tot ze kwamen en het was echt super gaaf om te doen! Ze hebben allerlei dingen om de film gezet, van mijn sieraden tot mijn tafeltjes en mijn schilderijen. Aankomende week aan ze monteren en ik ben reuze benieuwd naar het resultaat!

De uitzending bekijken?

De uitzending is te zien op zondag 12 december 2021 om circa 11.00 uur en de herhalingen zijn op op zaterdag 18 december 2021 om circa 14.00 uur en zondag 6 februari 2022 om circa 08.30 uur

opnames-RTL4
opnames-RTL4-2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Kerstcadeaus sieraden webshop
Informatie

5 redenen om jezelf iets cadeau te doen

Voor veel mensen geldt dat ze graag geven. Mooi ingepakte cadeautjes voor familie of vrienden. Toch is het soms ook goed jezelf iets cadeau te doen, ook al lijkt dat in eerste instantie een beetje vreemd. De vraag waarom je dat zou doen, zal bij menigeen opdoemen. Toch zijn er zeker legitieme redenen te bedenken waarom je jezelf af en toe ook iets cadeau mag doen.

Lees verder »
Sieraden voor valentijn
Informatie

Wel of geen cadeau met Valentijnsdag?

De oorsprong van Valentijnsdag, de onbekende maar beminde liefde iets toesturen, is inmiddels ver te zoeken. Voor geliefden is het hét moment om iets liefs te doen. En hoewel je dat natuurlijk iedere dag kan doen, geeft zo’n speciale dag wel iets extra’s.

Lees verder »
Informatie

Blauwe maandag, fabel of feit?

Blauwe maandag is welbeschouwd de meest deprimerende dag van het jaar. De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht dit in 2005. De vraag is alleen, is dit slechts uit het brein van deze psycholoog ontsproten of zit er ook een kern van waarheid in?

Lees verder »