Danielle Looije Sieradenontwerper en kunstenaar

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld. Bekijk de handgemaakte sieraden.

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Opnames voor het programma Plezier&Passie van RTL4

Dinsdag 26 oktober was er een cameraploeg van RTL4 bij Daan in het atelier… wat kwamen ze doen?

Ze kwamen filmen voor het programma Plezier&Passie van RTL4. Ik zat vol spanning in de make-up en met een opgeruimd atelier te wachten tot ze kwamen en het was echt super gaaf om te doen! Ze hebben allerlei dingen om de film gezet, van mijn sieraden tot mijn tafeltjes en mijn schilderijen. Aankomende week aan ze monteren en ik ben reuze benieuwd naar het resultaat!

De uitzending bekijken?

De uitzending is te zien op zondag 12 december 2021 om circa 11.00 uur en de herhalingen zijn op op zaterdag 18 december 2021 om circa 14.00 uur en zondag 6 februari 2022 om circa 08.30 uur

opnames-RTL4
opnames-RTL4-2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien + twintig =

Meer lezen?

Sieradentrends najaar winter 2021 2022
Informatie

Sieradentrends najaar/winter 2022/2023

Ieder seizoen brengt iets nieuws met zich mee. Er wordt van alles bedacht, maar je hebt ook trends die na jaren afwezigheid plots weer opduiken. Het najaar 2022 en winter 2023 heeft een mooie combinatie van beide aspecten. Wat is er zoal te vinden op sieradengebied?

Lees verder »
Welke kleur past bij je ogen
Informatie

Welke kleur sieraden past bij mijn ogen?

Niet zelden wordt er slechts bij make-up rekening gehouden met de kleur van de ogen. Maar ook sieraden en kleding kunnen een oogkleur benadrukken of juist flets doen maken. Hoe kom je tot de juiste keuzes als het gaat om oogkleur in combinatie met kleding en sieraden?

Lees verder »