Opnames voor het programma Plezier&Passie van RTL4

Dinsdag 26 oktober was er een cameraploeg van RTL4 bij Daan in het atelier… wat kwamen ze doen?

Ze kwamen filmen voor het programma Plezier&Passie van RTL4. Ik zat vol spanning in de make-up en met een opgeruimd atelier te wachten tot ze kwamen en het was echt super gaaf om te doen! Ze hebben allerlei dingen om de film gezet, van mijn sieraden tot mijn tafeltjes en mijn schilderijen. Aankomende week aan ze monteren en ik ben reuze benieuwd naar het resultaat!

De uitzending bekijken?

De uitzending is te zien op zondag 12 december 2021 om circa 11.00 uur en de herhalingen zijn op op zaterdag 18 december 2021 om circa 14.00 uur en zondag 6 februari 2022 om circa 08.30 uur

opnames-RTL4
opnames-RTL4-2
Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Ringen van Jef
Mijn klanten komen overal vandaan. Soms vinden mijn sieraden zelfs hun weg naar het buitenland! Zo heeft Jef uit Duitsland al een paar keer voor mijn ontwerpen gekozen. Lees hier waarom.
Sieradendoosjes
Het woord ‘verrassen’ heeft iets in zich waar je mondhoeken van opkrullen als het wordt uitgesproken. Letterlijk is de betekenis dan ook ‘onverwachts blij maken’.
Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.