Opnames voor het programma Plezier&Passie van RTL4

Dinsdag 26 oktober was er een cameraploeg van RTL4 bij Daan in het atelier… wat kwamen ze doen?

Ze kwamen filmen voor het programma Plezier&Passie van RTL4. Ik zat vol spanning in de make-up en met een opgeruimd atelier te wachten tot ze kwamen en het was echt super gaaf om te doen! Ze hebben allerlei dingen om de film gezet, van mijn sieraden tot mijn tafeltjes en mijn schilderijen. Aankomende week aan ze monteren en ik ben reuze benieuwd naar het resultaat!

De uitzending bekijken?

De uitzending is te zien op zondag 12 december 2021 om circa 11.00 uur en de herhalingen zijn op op zaterdag 18 december 2021 om circa 14.00 uur en zondag 6 februari 2022 om circa 08.30 uur

opnames-RTL4
opnames-RTL4-2

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper