Blauwe maandag, fabel of feit?

grote-opvallende-blauwe-hanger-handgemaakt2
Blauwe maandag is welbeschouwd de meest deprimerende dag van het jaar. De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht dit in 2005. De vraag is alleen, is dit slechts uit het brein van deze psycholoog ontsproten of zit er ook een kern van waarheid in?
Bruidssieraden met parels
Allereerst is het goed te weten, dat je als gast op een bruiloft niet meer gaat shinen dan de bruid zelf. Dat geldt voor de kleding, maar zeker ook voor de bijpassende sieraden. Deze dag is absoluut voor de bruid.
Betekenis van ringen om je vinger
Soms draag je sieraden omdat je het als fijn of mooi ervaart, maar soms draag je sieraden omdat ze een bepaalde betekenis hebben. Zo zou je bijvoorbeeld eens bewust kunnen kijken naar welke ringen je draagt (eventueel met edelsteen) en welke vingers je hiervoor gebruikt.
EuW3lGyWgAAaDXM
Soms is er een bijzondere gelegenheid (verjaardag, vrouwendag, moederdag) maar heb je niet de tijd om langs te gaan. Kies dan voor een leuk en origineel cadeau wat door de brievenbus past!
dingen die je niet zegt tegen een kunstenaar
Sommige mensen hebben niets met kunst en dat kan, maar ze geven wel hun ongezouten en vooral ongenuanceerde mening over wat ze zien. Als je je - om wat voor reden dan ook - niet wil verdiepen in kunst, laat dan je ongezouten mening ook maar liever achterwege.
Langwerpig paars schilderij 120x40
Enige tijd geleden vroeg iemand me hoe je een nieuw uitgezocht kunstwerk voor aan de muur, tot zijn recht laat komen. Mijn eerste reactie was dat hetgeen je ziet iets met je doet en dat dit het belangrijkste is.
Oude gouden sieraden omsmelten
Je oude gouden sieraden omruilen voor een sloopprijs? Niet doen! Laat er een nieuw sieraad van maken.
man met oorbel links
Oorbellen bij mannen zijn allang niet vreemd meer. Sterker nog, er was een tijd dat mannen nog één oorbel links of rechts droegen. Maar tegenwoordig zie je ook steeds meer mannen die aan beide kanten oorbellen dragen.
hmm-vintage-christmas-1-960x480
Zondag 24 november toveren we Fort 1881 om in nostalgische kerstsferen! Kom struinen langs kraampjes vol brocante, vintage & antieke schatten, ontdek de kunstenaar in jezelf tijdens een van de workshops...
70876662_2358193387762795_8647232921767247872_n-624x312
Het is bijna Dierendag, en dat moet gevierd worden. Daarom organiseert van Staalduinen een speciale avond voor dierendag. Waarbij je exclusieve deals kan scoren en tips over voeding, vlooien en teken.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen