Unieke handgesmede verstelbare ring met hart steen

Een uniek cadeau voor jouw valentijn!

Unieke sieraden, daar kun je mee aankomen!

De sieraden van Art by Daan zijn een bijzonder cadeau voor jouw geliefde, want ze hebben allemaal unieke handgeschilderde stenen. Uiteraard met liefde gemaakt. Je hebt dus 100% gegarandeerd een uniek valentijnscadeau. Valt je cadeau niet in de smaak? Deze kunnen gewoon nog geruild of geretourneerd worden na valentijnsdag.

Ben je op zoek naar inspiratie voor bijzondere valentijnscadeau's?

Hypallergene sieraden

Hypoallergene sieraden

Deze sieraden zijn gemaakt van RVS (roestvrij staal) en hypoallergeen. Daarnaast is RVS ook een sterk metaal en het verkleurd niet.
Klik hier

Zilveren sieraden

Zilveren sieraden

Als je echt iets speciaals zoekt, ga dan voor een item uit de collectie zilveren sieraden 💍 overigens kun je sieraden altijd weer ruilen als ze niet naar wens zijn.
Klik hier

Sieradenset

Sieradenset

Wil je iets moois en bijpassends cadeau doen? Kies dan voor een sieradenset. Deze zijn in verschillende combinaties beschikbaar.
Klik hier

Sieraden met edelstenen

Sieraden met edelstenen

Edelstenen in combinatie met kleine kunstwerkjes, een uniek samenspel tussen kunst en natuur. Alle edelstenen hebben hun eigen spirituele werking, zoek iets uit wat bij je geliefde past.
Klik hier

Handgemaakte kettingen

Handgemaakte kettingen

Geen gedoe met maten, een ketting past iedereen ✨ kies voor een bijzondere statement ketting of voor een subtiele ketting.
Klik hier

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Wil jij helemaal uitpakken met Valentijnsdag maar heb je geen idee wat je moet kiezen? Kies dan voor een bijzondere cadeaubon en laat haar zelfs iets uitkiezen!
Klik Hier
Luxe cadeauverpakking sieraden

Exclusieve valentijnscadeau’s

Standaard worden alle sieraden geleverd in chique doosjes! Zodat je altijd een mooi cadeautje hebt. Wil je nog verder uitpakken? Dan kun je altijd bij de checkout nog kiezen voor de luxe cadeauverpakking met een leuke kunstkaart.

Sieraden op maat laten maken

Heb je iets op de website gezien wat je graag in een andere kleur of maat wil laten maken? Geen probleem! Je kunt Daan altijd even een appje sturen om te informeren naar de mogelijkheden.

Gouden ring met zilveren bolletjes
Danielle Looije

Gemaakt door Daniëlle Looije

Wie is dan die Daan? Dat ben ik! Mijn hele leven ben ik al bezig met kleuren en ‘dingen mooier maken’. Daar zijn mijn sieraden een onderdeel van. Hoe fijn is het als je iets moois de hele dag bij je kan dragen? Ik hoop in ieder geval dat jij daar net zo blij van wordt als ik ❤️