Handgemaakte leren armbanden

De collectie handgemaakte leren armbanden van Art by Daan: de perfecte combinatie van kwaliteit, kunst en passie. Als liefhebber van leer, weet Daan als geen ander hoe het materiaal zorgvuldig verwerkt moet worden om een prachtig en duurzaam product te creëren.

Handgemaakte armbanden van leer

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

Kwaliteitsleer

De armbanden van Art by Daan zijn gemaakt van het beste kwaliteitsleer. Hierdoor zijn ze niet alleen sterk, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Het leer neemt namelijk snel de temperatuur van je lichaam aan en is makkelijk te dragen. Hierdoor kun je genieten van een optimaal draagcomfort.

Uniek

Wat de armbanden van Art by Daan nog unieker maakt, is de manier waarop de stenen worden verwerkt. Elke armband is 100% uniek, omdat de stenen met acrylverf worden geschilderd. Hierdoor ben je één op de wereld met een sieraad dat helemaal op jouw persoonlijkheid is afgestemd.

Stijlvol, chique of stoer

Met de leren armbanden van Art by Daan kun je alle kanten op in stijl. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en chique armband, of juist een ruige en stoere look wilt creëren, bij Art by Daan vind je altijd een armband die bij je past. Hierdoor kun je je persoonlijkheid en stijl helemaal uitdrukken.

Gemaakt met zorg en passie

In de armbanden van Art by Daan zijn zorg en passie geaakt. Hierdoor zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook een unieke en persoonlijke toevoeging aan je sieradencollectie. Als je op zoek bent naar een armband met karakter en uitstraling, dan zijn de handgemaakte leren armbanden van Art by Daan dé keuze voor jou.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️