Handgemaakte vegan armbanden

Art by Daan biedt de perfecte oplossing voor degenen die op zoek zijn naar unieke en milieuvriendelijke accessoires. De handgemaakte vegan armbanden zijn gemaakt van kurkleer en bieden niet alleen stijl, maar ook duurzaamheid.

Groene vegan armband van kurkleer

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

Kurkleer: Een duurzame en milieuvriendelijke keuze

Kurkleer is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor traditioneel leer. Het is gemaakt van de schors van de kurkboom en is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Daarnaast is kurkleer ook water- en scheurbestendig en zorgt het voor een comfortabele pasvorm.

Handgemaakt met zorg en passie

Bij Art by Daan nemen ik trots de tijd om elke armband met de hand te maken. Mijn armbanden zijn niet alleen uniek, maar ook gemaakt met zorg en passie. Het resultaat is een armband van hoge kwaliteit die er niet alleen mooi uitziet, maar ook comfortabel en duurzaam is.

Uniek en stijlvol

De vegan armbanden zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uniek en stijlvol. Of je nu op zoek bent naar een subtiele en chique look of een meer ruige en stoere uitstraling, met vegan armbanden kun je alle kanten op. Je bent namelijk de enige op de hele wereld met zo’n prachtig sieraad!

Kies voor Art by Daan en draag een prachtig sieraad met trots!

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt