Handgesmede sieraden

Van zilver of goud

Als kunstenaar en goudsmid wilde ik een stapje verder. Het volledig ontwerpen en smeden van mijn eigen sieraden met handgeschilderde stenen. Daarom is elk zilveren sieraad exclusief en 100% uniek.

Ik kan zo blij worden van een mooi kunstwerkje in mijn favoriete kleuren, waar ik de hele dag naar kan kijken omdat hij ‘gewoon’ om mijn vinger zit.

 

Categorieën
Filteren op

Resultaat 1–30 van de 63 resultaten wordt getoond

De stenen die verwerkt zijn in deze sieraden zijn stuk voor stuk kleine kunstwerkjes gemaakt met acrylverf soms gecombineerd met edelstenen. Alle stenen zijn zorgvuldig gezet en zijn bestendig tegen een spatje water, maar wil je de sieraden echt mooi houden (ook het zilver) is het aan te raden ze af te doen tijden het douchen, schoonmaken, sporten en slapen.

Ben je op zoek naar een andere kleur steen of een andere maat ring? Op aanvraag kan ik deze sieraden voor je smeden, niet alleen in zilver maar ook in in bijvoorbeeld geelgoud, roodgoud of witgoud.

Aangesloten bij de:

Federatie goud en zilver

Exclusief ontworpen door Westlandse edelsmid Daniëlle Looije

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten