Kunst afgedrukt op canvas

Als kunstenaar bied ik jou mijn werk aan op canvas. Canvas is een prachtig en duurzaam materiaal dat de kleuren en details van mijn kunstwerken prachtig weergeeft. Ik druk mijn werk op canvas af met hoogwaardige inkten, zodat je zeker bent van de kwaliteit en de levensduur van jouw aankoop. Het canvas is gespannen op een stevig houten frame en klaar om opgehangen te worden. (lees onderaan verder)

Uniek kunstwerk afgedrukt op canvas roze

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

 119,00 179,00

Geniet van kunst thuis of op kantoor

Met een canvasafdruk van mijn werk, kun je genieten van de kunst in jouw eigen huis of op kantoor. Het is een prachtige en betaalbare manier om de sfeer van jouw ruimte te verbeteren en jouw liefde voor kunst te laten zien. Als kunstenaar, ben ik trots op mijn werk en ik weet dat jij er net zo enthousiast over zult zijn als ik. Wacht niet langer en kies vandaag nog voor een canvasafdruk van een van mijn prachtige kunstwerken.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt