Bijzondere broches

Bekijk filters

Toont alle 12 resultaten

Filter op prijs
Maak je keuze

Broches zijn een prachtige en subtiele manier om je stijl te benadrukken. Maar in mijn webshop wil ik niet zomaar subtiel zijn, want ik wil dat een broche opvalt! Daarom presenteer ik mijn bijzondere en kleurrijke broches. Deze broches zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens uniek. Elke broche is handgemaakt en beschikt over een uniek, kleurrijk patroon.

Bijzondere sieradenwebshop

De kunst van handbeschilderde stenen

Mijn broches bevatten allemaal handbeschilderde stenen, wat betekent dat elke broche 100% uniek is. Deze stenen zijn kleine kunstwerken op zich en zorgen voor een opvallende uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een broche met felle kleuren of juist subtiele, warme tinten, hier vind je het allemaal.

Kleur en emotie in één

De kleur rood staat bekend om zijn emotionele kracht. Het roept onder andere emoties op als passie, kracht en vitaliteit. Maar ook kleuren als blauw, groen en geel hebben elk hun eigen unieke betekenis en kunnen een emotioneel effect hebben op de drager van de broche. Laat jezelf dus niet beperken door één bepaalde kleur, ontdek de unieke uitstraling van elke kleur en creëer je eigen persoonlijke stijl.

Creëer je eigen stijl

Met onze bijzondere broches heb je de mogelijkheid om jezelf uit te drukken en te laten zien wie je bent. Voeg ze toe aan je outfit, ga voor een opvallende uitstraling of juist voor subtiel. Het is aan jou!

Bij Daan vind je de broche die bij jou past

Of je nu op zoek bent naar een broche voor een speciale gelegenheid of juist voor dagelijks gebruik, bij Daan vind je altijd een broche die bij jou past. Bekijk de collectie en ontdek de prachtige en kleurrijke broches die ik voor je heb gemaakt.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs
Maak je keuze

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper