Handgemaakte enkelbandjes

Bekijk filters

Toont alle 10 resultaten

Filter op prijs
Maak je keuze

Waterproof, stevig en handgemaakt

Enkelbandjes kopen? Maak jouw zomerse outfit helemaal compleet met 1 van mijn aparte handgeschilderde zilveren, rvs, kralen, schelpjes of stalen enkelbandjes designed by Art by Daan. In tegenstelling tot de andere sieraden zijn de enkelbandjes water resistent gemaakt. Dat betekent dat de kunstwerkjes overgoten zijn met epoxyhars, zodat je gewoon af en toe het water in kan met je enkelbandje. Ook de andere materialen zijn stevig zodat je er de hele zomer en andere jaren veel plezier van mijn sieraden hebt kies er daarom vandaag nog voor om in mijn webshop 1 van mijn unieke enkelbandjes te kopen, hipper en exclusiever dan bijvoorbeeld de Kruitvat. Staat jouw enkelbandje er niet meer tussen of heb je een ander idee? Neem dan snel contact met mij op zodat we kunnen kijken of we samen een nieuwe kunnen ontwerpen.

Bijzondere sieradenwebshop

Waterbestendig enkelbandje

De enkelbandjes van Art by Daan zijn gemaakt van roestvrij staal en speciale lijm. Waardoor ze bestendig zijn tegen water en je je dus geen zorgen hoeft te maken als je hem per ongeluk een keer hebt gedragen in het water. Let wel op dat je er geen uren mee gaat zwemmen. Fijne vakantie 🌞

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs
Maak je keuze

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper