Handgemaakte sieraden ♥ Binnen 48 uur verzonden ♥ Gratis verzending vanaf € 50,-* ♥ Klanttevredenheid 9,8/10 

exclusieve handgemaakte sieraden
Danielle Looije unieke sieraden webshop

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Sieradentrends najaar winter 2021/2022

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Met het mooie weer lijken de koudere maanden zo ver weg. Toch is het ook wel weer leuk om te bekijken wat de sieradentrends voor het najaar en de winter 2021/2022 zijn. Waar je in het verleden bij het modebeeld een duidelijke lijn had, inmiddels kan en mag veel meer. Het strakke modebeeld uit het verleden is losgelaten en dat geeft meer ruimte aan kunstenaars, zoals ik, om mooie dingen te maken.

Groot of klein

Om maar met de deur (kleur) in huis te vallen, de sieradentrends najaar en winter 2021/2022 worden gekenmerkt door of heel groot of heel klein. Het is een kwestie van je persoonlijke smaak of je voor de grote sieraden gaat of het kleinere werk.

Wat mogelijk opvallend is, is dat zowel de grote als kleine sieraden allebei iets verfijnds hebben. Waarbij de lange hangoorbellen toch wel een hot item zijn. In alle soorten, maten en materialen, kan het om de oren zwieren en is erg vrouwelijk.

Sieraden anders dan anders

Wat de sieraden anders maakt, is dat het lekker afwijkt. Denk aan oorbellen met aan de ene kant een grote lange oorhanger met meerdere eyecatchers onder elkaar en aan de andere kant een bescheiden versie daarvan.  

De ketting mag ook weer en is ingetogen maar erg lang (eventueel dubbel dragen) of kort en met een groots gebaar.  Het doet een beetje aan de Afrikaanse kettingen denken, die dicht op de hals gedragen worden.

De pols waar het horloge wordt gedragen, wordt voorzien van armbandjes in verfraaide edelmetalen, maar leer kan ook nog steeds. Ben je een ringendrager, draag er dan meer aan een hand en matchen mag ook in deze.

Keuze uit vele materialen

Er mogen allerlei materialen gebruikt worden, maar de basis is zilver of zilverkleurig (RVS) en ben je een goud drager, dan is wit- en/of roségoud de trend voor de koudere maanden. Combineer het met mooie stenen, kunstwerkjes of match materialen.

Dit alles maakt dat er heel veel kan, er dus voor iedereen wel wat te vinden is en dat je lekker met sieraden kunt uitpakken de koudere maanden.

Om maar met de deur (kleur) in huis te vallen, de sieradentrends najaar en winter 2021/2022 worden gekenmerkt door of heel groot of heel klein.

Sieraden anders dan anders, wat de sieraden anders maakt, is dat het lekker afwijkt. Denk aan oorbellen met aan de ene kant een grote lange oorhanger met meerdere eyecatchers onder elkaar en aan de andere kant een bescheiden versie daarvan.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 6 =

Meer lezen?

Op de pijp met… Daniëlle Looije

Even pauze. Even op de pijp. Bakkie doen, praatje maken. Met en over bijzondere Westlanders. Westlanders met een verhaal. Over Westlandse waarden, en over heden, verleden en toekomst. Deze keer praten we met: Daniëlle Looije

Lees verder »
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten