Handgemaakte sieraden ♥ Binnen 48 uur verzonden ♥ Gratis verzending vanaf € 50,-* ♥ Klanttevredenheid 9,8/10 

exclusieve handgemaakte sieraden

Thema Januari 

‘Fresh Start’

Bewaar waar je blij van wordt en weg met de rest!

Het is weer een nieuw jaar en voor veel mensen tijd om even terug te kijken. Om vervolgens nieuwe plannen te maken voor 2022.

Voor mij is januari 2022 in ieder geval een echte ‘Fresh Start’. Ik ga namelijk beginnen met maandelijkse thema’s die in de sfeer van het seizoen passen. Ik hoop dat ze je nog meer inspiratie geven. Dit is het eerste thema dit jaar. 

Unieke zilveren oorringen met groene steen en zirkonia

Misschien ook interessant om te lezen

Gemaakt door Daniëlle Looije

Wie is dan die Daan? Dat ben ik! Mijn hele leven ben ik al bezig met kleuren en ‘dingen mooier maken’. Daar zijn mijn sieraden een onderdeel van. Hoe fijn is het als je iets moois de hele dag bij je kan dragen? Ik hoop in ieder geval dat jij daar net zo blij van wordt als ik ❤️ 

Danielle Looije unieke sieraden webshop
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten