Yes, sieraden creëren voor de feestdagen!

Kerstcadeau inspiratie sieraden
Ik heb er zin in! De feestdagen zijn bij uitstek dagen om elkaar in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Niet zelden kiest men voor een sieraad, maar in feite kan het van alles zijn.
Gouden ring met ingegoten saffieren, robijnen en moissanites
Edelstenen doen het al een hele tijd goed in sieraden en dan bedoel ik allerlei soorten edelstenen, niet alleen de bekende diamant, saffier of robijn. Vaak worden ze gedragen gewoon omdat het mooi is, soms vanwege de waarde en soms vanuit spiritueel oogpunt.
Vermaken van oude trouwringen met behoud van gravure
Vandaag wil ik graag een bijzondere opdracht met jullie delen die ik mocht uitvoeren voor een zeer gewaardeerde klant. Het gaat over het transformeren van oude trouwringen van haar ouders naar twee nieuwe, unieke ringen met behoud van de gravure en de herinneringssteen.
Friessche vlag
Graach stel ik my oan jim foar. Myn namme is Daniëlle Looije, en sûnt koart bin ik mei myn atelier ferhúze nei it ferheljende Fryslân.
Unieke bijzettafel voor Car Penter
Als kunstenaar krijg ik soms bijzondere opdrachten. Zo ook deze keer, toen ik gevraagd werd om een tafelblad te maken met daarin een kunstwerk voor Car Penter, een bedrijf dat maatwerk luxe interieurs voor campers maakt. Ik vond het een hele eer dat ze mij uitgekozen hadden om iets speciaals te maken voor hun klanten.
Handgemaakte sieraden Westland
In deze aflevering gaat Frénk het gesprek aan met de in Naaldwijk geboren Daniëlle Looije. Ze verkoopt haar eigen gemaakte sieraden en kunst.
Minnertsga
Na vele jaren van creatief avontuur in het Westland, hebben we besloten om te verhuizen naar het schilderachtige Minnertsga (Friesland). Hoewel ik deze prachtige regio ga missen, kan ik ook niet wachten om mijn artistieke horizon te verruimen en nieuwe inspiratie op te doen.
Geen suffe sieraden
Ik ga al een tijdje mee als het gaat om internet en het gericht zoeken en vinden c.q. gevonden worden. Ik kijk ook heel nadrukkelijk naar zoekwoorden. Hoe gerichter ik deze ingeef, hoe groter de kans is dat ik de mensen tref die naar sieraden of andere kunst die ik maak zoeken.
gereedschappen-van-een-goudsmid
Wat zijn de top 5 gereedschappen van een goudsmid? Neem een kijkje in mijn atelier. Ik vertel het je graag
Oude hanger omgesmolten tot ring
Soms heb je een sieraad van een ouder uit een erfenis, die je eigenlijk nooit draagt omdat het niet jouw stijl en/of smaak is. Toch zou je het wel graag willen dragen in een andere vorm. Denk er dan eens aan om je sieraad om te laten smelten.

Categorieën

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Meest gelezen