Abstract schilderij met felle kleuren als kaart
Als sieradenontwerper krijg ik vaak de vraag met welke materialen ik het liefst werk. Eerlijk gezegd, ik heb geen vast antwoord. Elk materiaal heeft zijn charme en uitdagingen. Maar als er één aspect is dat centraal staat in mijn werk, dan is het kleur.
Licht aan het einde van de tunnel
Wellicht heb je iets meegekregen van het avontuur, we hebben vorig jaar het drastische besluit genomen om te gaan verhuizen naar de andere kant van het land, mega spannend! Van het Westland naar het pittoreske Minnertsga in Friesland. Want daar hadden we ons droomhuis gevonden, dachten we....
Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Verlovingsring met labradoriet
Labradoriet, met zijn betoverende blauw-groene glans, is ongetwijfeld een fascinerende steen. Het heeft het unieke vermogen om licht te vangen en te reflecteren, waardoor het lijkt alsof je naar een sterrenhemel of een kosmische nevel kijkt.
Kerstcadeau inspiratie sieraden
Ik heb er zin in! De feestdagen zijn bij uitstek dagen om elkaar in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Niet zelden kiest men voor een sieraad, maar in feite kan het van alles zijn.
Gouden ring met ingegoten saffieren, robijnen en moissanites
Edelstenen doen het al een hele tijd goed in sieraden en dan bedoel ik allerlei soorten edelstenen, niet alleen de bekende diamant, saffier of robijn. Vaak worden ze gedragen gewoon omdat het mooi is, soms vanwege de waarde en soms vanuit spiritueel oogpunt.
Gouden erfstukken vermaakt tot nieuwe ringen
Vandaag wil ik graag een bijzondere opdracht met jullie delen die ik mocht uitvoeren voor een zeer gewaardeerde klant. Het gaat over het transformeren van oude trouwringen van haar ouders naar twee nieuwe, unieke ringen met behoud van de gravure en de herinneringssteen.
Friessche vlag
Graach stel ik my oan jim foar. Myn namme is Daniëlle Looije, en sûnt koart bin ik mei myn atelier ferhúze nei it ferheljende Fryslân.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper