Wat zegt de kleur WIT over jou?

Verfrissend en zuiver: WIT

Wit is een kleur die vaak over het hoofd wordt gezien. Het wordt vaak gezien als een basis kleur die alleen gebruikt wordt om andere kleuren te accentueren. Maar wit is zoveel meer dan dat. Wit is een kleur die staat voor zuiverheid, onschuld en helderheid. Het is een kleur die rust en vrede uitstraalt.

Wat straal jij uit met witte kleding en sieraden?

Wit is een tijdloze kleur die al eeuwenlang wordt gebruikt in de mode-industrie. Het is een kleur die op zichzelf staat en die gemakkelijk gecombineerd kan worden met andere kleuren. Witte sieraden en kleding zijn tijdloos en elegant en kunnen zowel casual als chique gedragen worden. Het is een kleur die geschikt is voor alle seizoenen. In de winter staat het prachtig bij een sneeuwlandschap en in de zomer bij een stralende zon.

Wit wordt vaak geassocieerd met trouwen en engelen. Het staat symbool voor zuiverheid en onschuld. Maar wit kan ook een krachtige kleur zijn. Het is een kleur die staat voor helderheid en duidelijkheid. Het kan gebruikt worden om een statement te maken en om de aandacht te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een witte blouse in combinatie met een zwarte broek. Het is een stijlvolle en krachtige combinatie die een statement maakt.

Wit is een kleur die voor iedereen geschikt is. Het staat bijvoorbeeld prachtig bij mensen met een donkere huidskleur, maar ook bij mensen met een lichte huidskleur. Het is een kleur die niet uit de mode raakt en daarom een goede investering is. Wit is een kleur die je outfit een frisse en zuivere uitstraling geeft en die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Kies voor wit en straal rust en vrede uit.


Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Verlovingsring met labradoriet
Labradoriet, met zijn betoverende blauw-groene glans, is ongetwijfeld een fascinerende steen. Het heeft het unieke vermogen om licht te vangen en te reflecteren, waardoor het lijkt alsof je naar een sterrenhemel of een kosmische nevel kijkt.
Tassenhanger
Een van mijn creaties die veel vrouwen in hun dagelijkse leven zouden moeten overwegen, is de tassenhaak. Deze kleine, maar handige gadget kan een groot verschil maken in het comfort en de veiligheid van elke vrouw.
Wat betekent de kleur zeegroen?
Zeegroen is een kleur die geassocieerd wordt met de zee en de natuur. Het is een kleur die rust en balans uitstraalt en staat voor sereniteit. Van oudsher werd zeegroen al gebruikt als decoratiekleur in keramiek en glaswerk.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper