Hey! Ik ben Daniëlle Looije, en ik ben een creatieveling in hart en nieren! Met mijn bedrijf, Art by Daan, breng ik kleur en creativiteit in de wereld met mijn handgemaakte sieraden.

Danielle Looije
"Wat ik maak vind eigenlijk te mooi om weg te geven..."
Handgemaakte kettingen

Maar de weg hiernaartoe was niet altijd makkelijk. Na wat ups en downs, besloot ik mijn passie te volgen en me volledig te wijden aan mijn kunst. En weet je wat? Sieraden bleken mijn ware liefde te zijn!

Vroeger, toen ik in groep 6 zat, maakte ik al sieraden van visdraad omdat ik allergisch was voor nikkel. En het leuke was, iedereen wilde ze hebben! Dat was eigenlijk het begin van mijn ondernemersavontuur, wat zich pas vele jaren later zou openbaren.

Solderen van sieraden op maat

Na wat omwegen en tegenslagen kwam ik uiteindelijk bij het maken van sieraden terecht. En man, wat ben ik daar blij mee! Ik kan mijn enthousiasme niet bedwingen als ik een nieuw stuk creëer. Soms ben ik zelfs zo blij met mijn creaties dat ik ze om mijn nachtkastje leg als ik ga slapen.

En weet je wat het mooie is? Ik heb allergieën, maar dat weerhoudt me er niet van om de mooiste sieraden te maken én te dragen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe materialen en technieken om mijn creaties nog unieker te maken.

Handgeschilderde stenen

Dus als je op zoek bent naar iets bijzonders, neem dan zeker een kijkje in mijn webshop! Daar vind je mijn kleurrijke en unieke sieraden, stuk voor stuk met liefde gemaakt. Ik beloof je, je zult versteld staan van de mogelijkheden die ik te bieden heb!

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper