Win een #VerrasTas💍

De feestdagen komen er weer aan en dat is bij uitstek de tijd om cadeautjes uit te delen! Aan kortingen doe ik niet, maar ik ga wel een #VerrasTas💍 weggeven ter waarde van € 250,-!

Hoe maak je kans op een #VerrasTas💍?

  1. Maak een foto met jouw Art by Daan sieraad waarop je laat zien hoe je straalt!
  2. Upload jouw foto hier
  3. Deel je foto met vrienden om stemmen te verzamelen

Wat zit er in een #VerrasTas💍?

Dat is nou juist de verrassing 😉 je kunt aangeven wat je favoriete kleuren en metalen zijn en dan maak ik speciaal voor jou een mooie #VerrasTas💍 t.w.v. € 250!

Voorwaarden:

  • Je bent ouder dan 18 jaar.
  • Maximaal één foto/inzending per persoon.
  • Je kunt maximaal één keer per dag op een foto stemmen.
  • Je mag je inzending zo vaak delen als je wilt.
  • Je kunt inzenden tot 10 december 19.00 uur.
  • De winnaar wordt op 20 december om 20.00 uur bekendgemaakt.
  • De goodiebag is niet inwisselbaar voor geld en kan niet geruild worden.

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Ben je benieuwd naar de geheimen achter de meest trendy sieraden en wil je nieuwe en inspirerende manieren ontdekken om ze te dragen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste tips en tricks voor het dragen van sieraden. Mijn nieuwsbrief biedt alles wat je nodig hebt om je look naar het volgende niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan en mis niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Paaseieren zoeken
Pasen staat voor de deur en dat betekent dat ik iets bijzonders in petto heb: ik heb namelijk paaseieren in mijn webshop verstopt, die gezocht kunnen worden.
Mooie sieradenset om cadeau te geven voor de feestdagen
December is het feest! In December verwennen we elkaar met cadeautjes. Jij verwend jouw geliefde en als al het feest voorbij is, creëer ik graag nog een nieuw feestje om het nieuwe jaar leuk te beginnen. Kijk hier wat je kunt winnen.
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.