Witte bruidssieraden saai? Kies voor kleur(accenten)!

Het trouwseizoen is in aantocht! Het voorjaar en de zomer zijn dé seizoenen waarin getrouwd wordt. Voor de een is het dé dag van haar leven en voor de ander is het een speciale en vooral gezellige dag met familie en vrienden. Maar hoe je je bruidsdag ook zult beleven, jij als bruid bruid zal het schitterende middelpunt zijn. Dit middelpunt kan je uiteraard op verschillende manieren invulling geven.

Kleurrijke bruidssieraden
Gekleurde trouw sieraden

Schitter op je trouwdag

Eerlijk is eerlijk voor veel vrouwen is de bruidsjurk het allerbelangrijkste. Daar wil je in schitteren. Of het nu een traditionele jurk is of juist iets aparts, alles kan en mag. Want het is jouw trouwdag! Er zijn wel wat trends te bespeuren als het om bruidsmode en accessoires gaat.

Behalve het traditionele wit en de varianten daarop, zien ik steeds meer kleur in jurk en accessoires, kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken. Als het gaat om een relatief traditionele jurk, zie je deze steeds vaker in een ‘aanwezige’ kleur. Daarbij kun je denken aan bloedrood, zwart, nachtblauw of taupe. Een modekleur voor 2022 is zeker ook groen. Vele kleuren groen, van pastels tot olijfgroen of helder groen.

Wil je iets anders dan anders op jouw trouwdag?

Wat meer gewaagd wordt het als je het traditionele model loslaat. Kies voor een broekpak met erg wijde pijpen bijvoorbeeld. Je moet goed kijken om te zien of het een rok of broek is. Ben je aanhanger van de bohemienstijl? Dan is er op bruidsmodegebied ook steeds meer te koop. Veel lagen en stroken en lekker kleurrijk. Een mooi getailleerd mantelpak kan natuurlijk ook, met een strakke kokerrok of een lange breed uitlopende rok.

Kleurrijke bruidssieraden
kleurrijke-bruidssieraden-groen

Kleurrijke bruidssieraden

Bij al dat kleurengeweld kan een opvallend bruidssieraad eigenlijk niet ontbreken. Bouw het rustig op en ‘behang’ jezelf niet met sieraden, maar draag bijvoorbeeld bij opgestoken haar mooi opvallende oorbellen. Is de pols vrij dan kan je de oorbellen combineren met een bijpassende armband of ring. Heb je een offsholdertop aan, denk dan eens aan een mooie opvallende ketting die het plaatje compleet maakt. Match de kleur van je kleding met je sieraad om een mooi geheel te krijgen. Ton-sur-ton (dezelfde kleurtoon) doet het altijd goed.

Voor ieder een passend sieraad

Inmiddels heb ik voor een aantal bruiden mooie sieraden mogen maken en dat is een feestje. De sieraden, zowel voor de traditionele bruid als de bruid die net even wat anders wil, hebben altijd een twist, een twinkeling. Het is net even anders dan het gangbare. Maar ja, dat is ook de reden dat men bij mij sieraden koopt.

Maak er hoe dan ook een prachtige dag van. Geniet en als ik met mijn sieraden iets voor je kan betekenen, dan weet je me te vinden.

Sierlijke zilveren armband met roze steen
Prachtige tijdloze zilveren oorbellen met moissanites in kleurverloop

Ja, natuurlijk kan dat! Kleuren zijn persoonlijk en het is jouw dag, dus jouw keuze! Kies voor je favoriete kleur of kies kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid.

Tegenwoordig kan alles! De traditionele witte lange jurk is allang niet meer de norm. Tegenwoordig wordt er naast wit ook getrouwd in bijvoorbeeld pastelkleuren, rood, paars of zwart. Doe wat bij je past!

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Hanger met een verhaal
Dat ik alleen ben, vind ik meestal niet erg; ooit begon ik mijn volwassen leven alleen en ik had er toen al weinig moeite mee. Maar soms heb ik even steun nodig, om me sterker te maken dan ik me op dat moment voel.
Abstract schilderij met felle kleuren als kaart
Als sieradenontwerper krijg ik vaak de vraag met welke materialen ik het liefst werk. Eerlijk gezegd, ik heb geen vast antwoord. Elk materiaal heeft zijn charme en uitdagingen. Maar als er één aspect is dat centraal staat in mijn werk, dan is het kleur.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper