Witte bruidssieraden saai? Kies voor kleur(accenten)!

Het trouwseizoen is in aantocht! Het voorjaar en de zomer zijn dé seizoenen waarin getrouwd wordt. Voor de een is het dé dag van haar leven en voor de ander is het een speciale en vooral gezellige dag met familie en vrienden. Maar hoe je je bruidsdag ook zult beleven, jij als bruid bruid zal het schitterende middelpunt zijn. Dit middelpunt kan je uiteraard op verschillende manieren invulling geven.

Kleurrijke bruidssieraden
Gekleurde trouw sieraden

Schitter op je trouwdag

Eerlijk is eerlijk voor veel vrouwen is de bruidsjurk het allerbelangrijkste. Daar wil je in schitteren. Of het nu een traditionele jurk is of juist iets aparts, alles kan en mag. Want het is jouw trouwdag! Er zijn wel wat trends te bespeuren als het om bruidsmode en accessoires gaat.

Behalve het traditionele wit en de varianten daarop, zien ik steeds meer kleur in jurk en accessoires, kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken. Als het gaat om een relatief traditionele jurk, zie je deze steeds vaker in een ‘aanwezige’ kleur. Daarbij kun je denken aan bloedrood, zwart, nachtblauw of taupe. Een modekleur voor 2022 is zeker ook groen. Vele kleuren groen, van pastels tot olijfgroen of helder groen.

Wil je iets anders dan anders op jouw trouwdag?

Wat meer gewaagd wordt het als je het traditionele model loslaat. Kies voor een broekpak met erg wijde pijpen bijvoorbeeld. Je moet goed kijken om te zien of het een rok of broek is. Ben je aanhanger van de bohemienstijl? Dan is er op bruidsmodegebied ook steeds meer te koop. Veel lagen en stroken en lekker kleurrijk. Een mooi getailleerd mantelpak kan natuurlijk ook, met een strakke kokerrok of een lange breed uitlopende rok.

Kleurrijke bruidssieraden
kleurrijke-bruidssieraden-groen

Kleurrijke bruidssieraden

Bij al dat kleurengeweld kan een opvallend bruidssieraad eigenlijk niet ontbreken. Bouw het rustig op en ‘behang’ jezelf niet met sieraden, maar draag bijvoorbeeld bij opgestoken haar mooi opvallende oorbellen. Is de pols vrij dan kan je de oorbellen combineren met een bijpassende armband of ring. Heb je een offsholdertop aan, denk dan eens aan een mooie opvallende ketting die het plaatje compleet maakt. Match de kleur van je kleding met je sieraad om een mooi geheel te krijgen. Ton-sur-ton (dezelfde kleurtoon) doet het altijd goed.

Voor ieder een passend sieraad

Inmiddels heb ik voor een aantal bruiden mooie sieraden mogen maken en dat is een feestje. De sieraden, zowel voor de traditionele bruid als de bruid die net even wat anders wil, hebben altijd een twist, een twinkeling. Het is net even anders dan het gangbare. Maar ja, dat is ook de reden dat men bij mij sieraden koopt.

Maak er hoe dan ook een prachtige dag van. Geniet en als ik met mijn sieraden iets voor je kan betekenen, dan weet je me te vinden.

Unieke zilveren armband met blauwe steen
Subtiele zilveren multilayer ketting met groene steen
Exclusieve zilveren ketting met grote groene hanger handgemaakte sieraden
Zilveren oorbellen met witte stenen en zoetwaterparels - handgemaakt
Sierlijke zilveren armband met groene steen
Zilveren oorbellen met blauwe kleurrijke stenen

Ja, natuurlijk kan dat! Kleuren zijn persoonlijk en het is jouw dag, dus jouw keuze! Kies voor je favoriete kleur of kies kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid.

Tegenwoordig kan alles! De traditionele witte lange jurk is allang niet meer de norm. Tegenwoordig wordt er naast wit ook getrouwd in bijvoorbeeld pastelkleuren, rood, paars of zwart. Doe wat bij je past!

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Pinterest
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Ontvang de beste blogs in jouw inbox!

Ben je benieuwd naar de geheimen achter de meest trendy sieraden en wil je nieuwe en inspirerende manieren ontdekken om ze te dragen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste tips en tricks voor het dragen van sieraden. Mijn nieuwsbrief biedt alles wat je nodig hebt om je look naar het volgende niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan en mis niets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Unieke zilveren alliance ringen
Mohs-hardheid is een schaal die wordt gebruikt om de relatieve hardheid van mineralen te meten. De schaal loopt van 1 tot 10, waarbij 1 de zachtste mineralen zijn en 10 de hardste mineralen. De schaal is vernoemd naar Friedrich Mohs, een Duitse mineraloog die deze schaal in 1812 bedacht.
diamant-vastgehouden-door-pincet
Natuurlijke diamanten en lab-gegroeide (of lab-created of synthetische) diamanten lijken op het eerste gezicht misschien op elkaar, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee. In deze blog zal ik uitleggen wat het verschil is tussen een lab-grown diamant en een natuurlijke diamant, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van een diamant.
Danielle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.