Danielle Looije

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld. Bekijk de handgemaakte sieraden.

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Witte bruidssieraden saai? Kies voor kleur(accenten)!

Het trouwseizoen is in aantocht! Het voorjaar en de zomer zijn dé seizoenen waarin getrouwd wordt. Voor de een is het dé dag van haar leven en voor de ander is het een speciale en vooral gezellige dag met familie en vrienden. Maar hoe je je bruidsdag ook zult beleven, jij als bruid bruid zal het schitterende middelpunt zijn. Dit middelpunt kan je uiteraard op verschillende manieren invulling geven.

Kleurrijke bruidssieraden
Gekleurde trouw sieraden

Schitter op je trouwdag

Eerlijk is eerlijk voor veel vrouwen is de bruidsjurk het allerbelangrijkste. Daar wil je in schitteren. Of het nu een traditionele jurk is of juist iets aparts, alles kan en mag. Want het is jouw trouwdag! Er zijn wel wat trends te bespeuren als het om bruidsmode en accessoires gaat.

Behalve het traditionele wit en de varianten daarop, zien ik steeds meer kleur in jurk en accessoires, kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken. Als het gaat om een relatief traditionele jurk, zie je deze steeds vaker in een ‘aanwezige’ kleur. Daarbij kun je denken aan bloedrood, zwart, nachtblauw of taupe. Een modekleur voor 2022 is zeker ook groen. Vele kleuren groen, van pastels tot olijfgroen of helder groen.

Wil je iets anders dan anders op jouw trouwdag?

Wat meer gewaagd wordt het als je het traditionele model loslaat. Kies voor een broekpak met erg wijde pijpen bijvoorbeeld. Je moet goed kijken om te zien of het een rok of broek is. Ben je aanhanger van de bohemienstijl? Dan is er op bruidsmodegebied ook steeds meer te koop. Veel lagen en stroken en lekker kleurrijk. Een mooi getailleerd mantelpak kan natuurlijk ook, met een strakke kokerrok of een lange breed uitlopende rok.

Kleurrijke bruidssieraden
kleurrijke-bruidssieraden-groen

Kleurrijke bruidssieraden

Bij al dat kleurengeweld kan een opvallend bruidssieraad eigenlijk niet ontbreken. Bouw het rustig op en ‘behang’ jezelf niet met sieraden, maar draag bijvoorbeeld bij opgestoken haar mooi opvallende oorbellen. Is de pols vrij dan kan je de oorbellen combineren met een bijpassende armband of ring. Heb je een offsholdertop aan, denk dan eens aan een mooie opvallende ketting die het plaatje compleet maakt. Match de kleur van je kleding met je sieraad om een mooi geheel te krijgen. Ton-sur-ton (dezelfde kleurtoon) doet het altijd goed.

Voor ieder een passend sieraad

Inmiddels heb ik voor een aantal bruiden mooie sieraden mogen maken en dat is een feestje. De sieraden, zowel voor de traditionele bruid als de bruid die net even wat anders wil, hebben altijd een twist, een twinkeling. Het is net even anders dan het gangbare. Maar ja, dat is ook de reden dat men bij mij sieraden koopt.

Maak er hoe dan ook een prachtige dag van. Geniet en als ik met mijn sieraden iets voor je kan betekenen, dan weet je me te vinden.

Zilveren paarsblauwe druppelring met parelmoer
Sierlijke zilveren armband met roze steen
Unieke echt zilveren druppelhanger met blauwe steen - handgemaakte sieraden
Bijzondere exclusieve manchetknopen met blauwe steen vierkant
Unieke zilveren armband met blauwe steen
Exclusieve zilveren ketting met grote groene hanger handgemaakte sieraden

Ja, natuurlijk kan dat! Kleuren zijn persoonlijk en het is jouw dag, dus jouw keuze! Kies voor je favoriete kleur of kies kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid.

Tegenwoordig kan alles! De traditionele witte lange jurk is allang niet meer de norm. Tegenwoordig wordt er naast wit ook getrouwd in bijvoorbeeld pastelkleuren, rood, paars of zwart. Doe wat bij je past!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Kerstcadeaus sieraden webshop
Informatie

5 redenen om jezelf iets cadeau te doen

Voor veel mensen geldt dat ze graag geven. Mooi ingepakte cadeautjes voor familie of vrienden. Toch is het soms ook goed jezelf iets cadeau te doen, ook al lijkt dat in eerste instantie een beetje vreemd. De vraag waarom je dat zou doen, zal bij menigeen opdoemen. Toch zijn er zeker legitieme redenen te bedenken waarom je jezelf af en toe ook iets cadeau mag doen.

Lees verder »
Sieraden voor valentijn
Informatie

Wel of geen cadeau met Valentijnsdag?

De oorsprong van Valentijnsdag, de onbekende maar beminde liefde iets toesturen, is inmiddels ver te zoeken. Voor geliefden is het hét moment om iets liefs te doen. En hoewel je dat natuurlijk iedere dag kan doen, geeft zo’n speciale dag wel iets extra’s.

Lees verder »
Informatie

Blauwe maandag, fabel of feit?

Blauwe maandag is welbeschouwd de meest deprimerende dag van het jaar. De Britse psycholoog Cliff Arnall bedacht dit in 2005. De vraag is alleen, is dit slechts uit het brein van deze psycholoog ontsproten of zit er ook een kern van waarheid in?

Lees verder »