Danielle Looije Sieradenontwerper en kunstenaar

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Witte bruidssieraden saai? Kies voor kleur(accenten)!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Het trouwseizoen is in aantocht! Het voorjaar en de zomer zijn dé seizoenen waarin getrouwd wordt. Voor de een is het dé dag van haar leven en voor de ander is het een speciale en vooral gezellige dag met familie en vrienden. Maar hoe je je bruidsdag ook zult beleven, jij als bruid bruid zal het schitterende middelpunt zijn. Dit middelpunt kan je uiteraard op verschillende manieren invulling geven.

Schitter op je trouwdag

Eerlijk is eerlijk voor veel vrouwen is de bruidsjurk het allerbelangrijkste. Daar wil je in schitteren. Of het nu een traditionele jurk is of juist iets aparts, alles kan en mag. Want het is jouw trouwdag! Er zijn wel wat trends te bespeuren als het om bruidsmode en accessoires gaat.

Behalve het traditionele wit en de varianten daarop, zien ik steeds meer kleur in jurk en accessoires, kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken. Als het gaat om een relatief traditionele jurk, zie je deze steeds vaker in een ‘aanwezige’ kleur. Daarbij kun je denken aan bloedrood, zwart, nachtblauw of taupe. Een modekleur voor 2022 is zeker ook groen. Vele kleuren groen, van pastels tot olijfgroen of helder groen.

Wil je iets anders dan anders op jouw trouwdag?

Wat meer gewaagd wordt het als je het traditionele model loslaat. Kies voor een broekpak met erg wijde pijpen bijvoorbeeld. Je moet goed kijken om te zien of het een rok of broek is. Ben je aanhanger van de bohemienstijl? Dan is er op bruidsmodegebied ook steeds meer te koop. Veel lagen en stroken en lekker kleurrijk. Een mooi getailleerd mantelpak kan natuurlijk ook, met een strakke kokerrok of een lange breed uitlopende rok.

Kleurrijke bruidssieraden
kleurrijke-bruidssieraden-groen

Kleurrijke sieraden

Bij al dat kleurengeweld kan een opvallend bruidssieraad eigenlijk niet ontbreken. Bouw het rustig op en ‘behang’ jezelf niet met sieraden, maar draag bijvoorbeeld bij opgestoken haar mooi opvallende oorbellen. Is de pols vrij dan kan je de oorbellen combineren met een bijpassende armband of ring. Heb je een offsholdertop aan, denk dan eens aan een mooie opvallende ketting die het plaatje compleet maakt. Match de kleur van je kleding met je sieraad om een mooi geheel te krijgen. Ton-sur-ton (dezelfde kleurtoon) doet het altijd goed.

Voor ieder een passend sieraad

Inmiddels heb ik voor een aantal bruiden mooie sieraden mogen maken en dat is een feestje. De sieraden, zowel voor de traditionele bruid als de bruid die net even wat anders wil, hebben altijd een twist, een twinkeling. Het is net even anders dan het gangbare. Maar ja, dat is ook de reden dat men bij mij sieraden koopt.

Maak er hoe dan ook een prachtige dag van. Geniet en als ik met mijn sieraden iets voor je kan betekenen, dan weet je me te vinden.

echt zilveren druppel hanger met paarse steen - handgemaakte sieraden
Unieke lange rode zilveren oorbellen met zirkonias handgemaakt
Unieke zilveren navelpiercing met rode steen
Unieke handgesmede zilveren armband met groene steen
Zilveren enkelbandje met paarse bedel
Unieke grote handgesmede rode hanger met onyx

Tegenwoordig kan alles! De traditionele witte lange jurk is allang niet meer de norm. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × vier =

Meer lezen?

Unieke zilveren oorbellen met onyx en zirconia
Informatie

Oorbellen met edelstenen

Edelstenen verwerkt in oorbellen, zijn er in de meest uiteenlopende vormen. Er is geen sieraad dat de edelsteen zo veelzijdig laat zien dan een steen in een oorbel dat kan.

Lees verder »
Unieke gouden handgesmede ring met organische ontwerp
Informatie

Trouwringen vermaken na overlijden

Trouwringen van je (groot)ouders hebben vaak een enorme emotionele waarde, maar zijn niet altijd draagbaar, bijvoorbeeld doordat de stijl jou niet aanspreekt of omdat de maat je niet past. Heb je er wel eens aan gedacht om de trouwringen te laten vermaken?

Lees verder »
Bijzondere hangers met as
Bijzondere assieraden

Bijzondere ashangers voor moeder en dochter

Deze bijzondere hangers met as maakte ik voor moeder en dochter. Beide zochten ze hun favoriete kleur uit om te gebruiken voor de hangers in RVS. De as is verwerkt tussen een handgeschilderd kunstwerkje en een glassteen, daardoor is de as dus ook zichtbaar, maar zal niemand het direct herkennen als as.

Lees verder »
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten