Danielle Looije Sieradenontwerper en kunstenaar

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld. Bekijk de handgemaakte sieraden.

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Witte bruidssieraden saai? Kies voor kleur(accenten)!

Het trouwseizoen is in aantocht! Het voorjaar en de zomer zijn dé seizoenen waarin getrouwd wordt. Voor de een is het dé dag van haar leven en voor de ander is het een speciale en vooral gezellige dag met familie en vrienden. Maar hoe je je bruidsdag ook zult beleven, jij als bruid bruid zal het schitterende middelpunt zijn. Dit middelpunt kan je uiteraard op verschillende manieren invulling geven.

Kleurrijke bruidssieraden
Gekleurde trouw sieraden

Schitter op je trouwdag

Eerlijk is eerlijk voor veel vrouwen is de bruidsjurk het allerbelangrijkste. Daar wil je in schitteren. Of het nu een traditionele jurk is of juist iets aparts, alles kan en mag. Want het is jouw trouwdag! Er zijn wel wat trends te bespeuren als het om bruidsmode en accessoires gaat.

Behalve het traditionele wit en de varianten daarop, zien ik steeds meer kleur in jurk en accessoires, kleuren die jouw persoonlijkheid benadrukken. Als het gaat om een relatief traditionele jurk, zie je deze steeds vaker in een ‘aanwezige’ kleur. Daarbij kun je denken aan bloedrood, zwart, nachtblauw of taupe. Een modekleur voor 2022 is zeker ook groen. Vele kleuren groen, van pastels tot olijfgroen of helder groen.

Wil je iets anders dan anders op jouw trouwdag?

Wat meer gewaagd wordt het als je het traditionele model loslaat. Kies voor een broekpak met erg wijde pijpen bijvoorbeeld. Je moet goed kijken om te zien of het een rok of broek is. Ben je aanhanger van de bohemienstijl? Dan is er op bruidsmodegebied ook steeds meer te koop. Veel lagen en stroken en lekker kleurrijk. Een mooi getailleerd mantelpak kan natuurlijk ook, met een strakke kokerrok of een lange breed uitlopende rok.

Kleurrijke bruidssieraden
kleurrijke-bruidssieraden-groen

Kleurrijke bruidssieraden

Bij al dat kleurengeweld kan een opvallend bruidssieraad eigenlijk niet ontbreken. Bouw het rustig op en ‘behang’ jezelf niet met sieraden, maar draag bijvoorbeeld bij opgestoken haar mooi opvallende oorbellen. Is de pols vrij dan kan je de oorbellen combineren met een bijpassende armband of ring. Heb je een offsholdertop aan, denk dan eens aan een mooie opvallende ketting die het plaatje compleet maakt. Match de kleur van je kleding met je sieraad om een mooi geheel te krijgen. Ton-sur-ton (dezelfde kleurtoon) doet het altijd goed.

Voor ieder een passend sieraad

Inmiddels heb ik voor een aantal bruiden mooie sieraden mogen maken en dat is een feestje. De sieraden, zowel voor de traditionele bruid als de bruid die net even wat anders wil, hebben altijd een twist, een twinkeling. Het is net even anders dan het gangbare. Maar ja, dat is ook de reden dat men bij mij sieraden koopt.

Maak er hoe dan ook een prachtige dag van. Geniet en als ik met mijn sieraden iets voor je kan betekenen, dan weet je me te vinden.

Chique zilveren multilayer ketting met zirkonia rood - handgemaakte sieraden
Subtiele zilveren multilayer ketting met groene steen
Unieke zilveren oorknopjes met rode steen
Unieke zilveren armband met blauwe steen
Kleine zilveren oorknopjes met oranje stenen handgemaakt
echt zilveren druppel hanger met paarse steen - handgemaakte sieraden

Ja, natuurlijk kan dat! Kleuren zijn persoonlijk en het is jouw dag, dus jouw keuze! Kies voor je favoriete kleur of kies kleuren die passen bij jouw persoonlijkheid.

Tegenwoordig kan alles! De traditionele witte lange jurk is allang niet meer de norm. Tegenwoordig wordt er naast wit ook getrouwd in bijvoorbeeld pastelkleuren, rood, paars of zwart. Doe wat bij je past!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijf × 3 =

Meer lezen?

Sieradentrends najaar winter 2021 2022
Informatie

Sieradentrends najaar/winter 2022/2023

Ieder seizoen brengt iets nieuws met zich mee. Er wordt van alles bedacht, maar je hebt ook trends die na jaren afwezigheid plots weer opduiken. Het najaar 2022 en winter 2023 heeft een mooie combinatie van beide aspecten. Wat is er zoal te vinden op sieradengebied?

Lees verder »
Welke kleur past bij je ogen
Informatie

Welke kleur sieraden past bij mijn ogen?

Niet zelden wordt er slechts bij make-up rekening gehouden met de kleur van de ogen. Maar ook sieraden en kleding kunnen een oogkleur benadrukken of juist flets doen maken. Hoe kom je tot de juiste keuzes als het gaat om oogkleur in combinatie met kleding en sieraden?

Lees verder »