Yes, sieraden creëren voor de feestdagen!

Ik heb er zin in! De feestdagen zijn bij uitstek dagen om elkaar in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Niet zelden kiest men voor een sieraad, maar in feite kan het van alles zijn. Ik merk wel dat we steeds meer dat ene unieke cadeau willen geven en dus ben ik al maanden voor de feestdagen bezig om mooie dingen te maken.

Van heel petit tot mega groot

Als je meerdere dingen maakt, dan weet je dat er ook verschillende type mensen op je pad komen. Dat maakt het klantcontact ook zo leuk. Ik heb niet een bepaald type klant. Zelfs niet alleen bij mijn sieraden. Laat staan de schilderijen en gebruiksvoorwerpen die ik creëer.

Wat me wel op valt is dat mensen vaak heel gericht iets zoeken en mijn voordeel is dat ik naast hetgeen ik al maak, ook maatwerk kan leveren. Uiteraard wel met behoud van mijn creatieve vrijheid. Het grappige is dat mensen op een eigen manier uit willen pakken als ze iets geven. Dus verkoop ik van heel kleine oorbellen met een edelsteen en kunstwerk tot grote schilderijen.

Hulp bij aankoop

Wat ik ook merk, zeker als het een cadeau is voor de feestdagen, is dat nogal wat mensen wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun aankoop en daar ook concreet om vragen. Alsof men er extra aandacht aan wil schenken en zeker wil weten dat ze het juiste kopen. Soms heel vertederend hoe mensen met de ontvanger van het cadeau bezig zijn.

Ook komen nogal wat mensen toch op maatwerk uit. Want bij specifieke wensen is de keuze uit wat er reeds in de etalage ligt soms simpelweg niet toereikend. Ik creëer graag, maar nadeel is wel dat mensen daar vaak laat aan denken en dan er nauwelijks tijd om nog iets moois te maken. Daarom doe ik altijd een oproep dat wanneer je maatwerk wil, je echt tijdig in beeld moet komen.

Hoe dan ook, succes met het uitzoeken van mooie cadeaus voor je naaste!

Danielle Looije

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je dit interessant? Help mij door dit te delen via sociale media

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer lezen?

Ringen van Jef
Mijn klanten komen overal vandaan. Soms vinden mijn sieraden zelfs hun weg naar het buitenland! Zo heeft Jef uit Duitsland al een paar keer voor mijn ontwerpen gekozen. Lees hier waarom.
Sieradendoosjes
Het woord ‘verrassen’ heeft iets in zich waar je mondhoeken van opkrullen als het wordt uitgesproken. Letterlijk is de betekenis dan ook ‘onverwachts blij maken’.
Uitslag van mijn ring
Heb je wel eens na het dragen van je favoriete zilveren ring last van een onverklaarbare uitslag of irritatie? Je bent niet de enige! Ik krijg regelmatig van klanten te horen dat ze na verloop van tijd ineens last krijgen van hun ring, ook al hebben ze deze al maanden of zelfs jaren probleemloos gedragen.