Yes, sieraden creëren voor de feestdagen!

Ik heb er zin in! De feestdagen zijn bij uitstek dagen om elkaar in het zonnetje te zetten met een mooi cadeau. Niet zelden kiest men voor een sieraad, maar in feite kan het van alles zijn. Ik merk wel dat we steeds meer dat ene unieke cadeau willen geven en dus ben ik al maanden voor de feestdagen bezig om mooie dingen te maken.

Van heel petit tot mega groot

Als je meerdere dingen maakt, dan weet je dat er ook verschillende type mensen op je pad komen. Dat maakt het klantcontact ook zo leuk. Ik heb niet een bepaald type klant. Zelfs niet alleen bij mijn sieraden. Laat staan de schilderijen en gebruiksvoorwerpen die ik creëer.

Wat me wel op valt is dat mensen vaak heel gericht iets zoeken en mijn voordeel is dat ik naast hetgeen ik al maak, ook maatwerk kan leveren. Uiteraard wel met behoud van mijn creatieve vrijheid. Het grappige is dat mensen op een eigen manier uit willen pakken als ze iets geven. Dus verkoop ik van heel kleine oorbellen met een edelsteen en kunstwerk tot grote schilderijen.

Hulp bij aankoop

Wat ik ook merk, zeker als het een cadeau is voor de feestdagen, is dat nogal wat mensen wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun aankoop en daar ook concreet om vragen. Alsof men er extra aandacht aan wil schenken en zeker wil weten dat ze het juiste kopen. Soms heel vertederend hoe mensen met de ontvanger van het cadeau bezig zijn.

Ook komen nogal wat mensen toch op maatwerk uit. Want bij specifieke wensen is de keuze uit wat er reeds in de etalage ligt soms simpelweg niet toereikend. Ik creëer graag, maar nadeel is wel dat mensen daar vaak laat aan denken en dan er nauwelijks tijd om nog iets moois te maken. Daarom doe ik altijd een oproep dat wanneer je maatwerk wil, je echt tijdig in beeld moet komen.

Hoe dan ook, succes met het uitzoeken van mooie cadeaus voor je naaste!

Vond je dit interessant?
Help mij door dit te delen via social media

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Danielle maakt sieraden

Daniëlle Looije

Ik ben een sieradenontwerper gespecialiseerd in kleurrijke en unieke sieraden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen. Mijn missie is om vrouwen te laten stralen met de kleuren die bij ze passen. Bekijk mijn kleurrijke sieraden.

Danielle Looije

Exclusieve inkijk

Krijg een exclusieve inkijk in het leven van Daan en ontvang exclusieve verhalen, tips en acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Solderen van zilver
Je zal misschien wel eens ergens hebben gelezen dat ik voor mijn kunstenaarschap nog een heel ander leven heb gehad, ooit liet ik mij wijsmaken dat je met creativiteit geen geld kon verdienen en omdat het bloed kroop waar het niet gaan kon, begon ik op mijn 19e een reclamebureau, toch een beetje creatief 😏!
Solderen van sieraden op maat
Hallo daar! Ik ben Danielle, maar de meesten noemen me Daan. En raad eens? Vandaag wil ik het even hebben over sieraden en zelfexpressie. Voor mij zijn sieraden veel meer dan gewoon accessoires.
Cadeautje voor jezelf
Dopamine is zo’n stof die door het lichaam wordt aangemaakt. We noemen het ook wel het geluks- of beloningshormoon. Als ‘te’ ergens voor staat is alles verkeerd, maar van jezelf af en toe eens iets cadeau doen, is nog nooit iemand slechter geworden. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper