Contact

Postbus 9
9040 AA Berlikum FR

Telefoonnummer:
+31 (0)6 1191 8576

Mijn atelier is gevestigd in Minnertsga (Friesland). Op afspraak ben ik geopend stuur daarvoor even een appje of maak online een afspraak.

KVK: 
27314299

BTW: 
NL001284843B50

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

De verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Over het algemeen worden pakketjes de volgende werkdag bezorgd. Soms kan het tot 5 werkdagen duren.

Pakket niet bezorgd

Soms gebeurt het dat je pakketje op 'afgeleverd' staat maar hij nog niets is bezorgd, in de meeste gevallen wordt hij dan binnen 2 werkdagen alsnog bezorgd.

Moet ik thuisblijven?

Sieraden worden meestal in brievenbuspakjes verstuurd, hiervoor hoef je niet thuis te blijven. Overige items worden verstuurd met de pakketpost van PostNL. Je ontvangt hierover een e-mail.

Cadeaubonnen zijn 2 jaar na uitgifte geldig.

Verzending in Nederland is gratis. Voor een actueel overzicht van tarieven en levertijden kijk je op de pagina Levertijd en verzendkosten.

Stuur even een appje om te kijken of ik aanwezig ben.

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een track and trace code als deze beschikbaar is.

De meeste pakketjes passen door de brievenbus. Voor grotere pakketten geldt dat ze het de volgende dag nog een keer proberen, het afleveren bij een afhaalpunt of desgewenst bij de buren afleveren.  

Zelf ben je verantwoordelijk voor het juist invullen van je adres, daarna ben ik verantwoordelijk voor het juist afleveren. Ik vraag altijd om nog 2 weken te wachten. Pakketjes worden vaak binnen deze termijn alsnog afgeleverd, gebeurd dat niet zorg ik voor een vervangend product of geld terug.

Neem contact op met info@artbydaan.nl. Daan lost het voor je op.

Neem contact op met info@artbydaan.nl. Daan lost het voor je op.

Heb je iets besteld, maar is het niet zoals verwacht? Dan kun je ervoor kiezen je product te retourneren als deze nog ongedragen en onbeschadigd zijn. De retourtermijn is 30 dagen. Het pakket kun je goed ingepakt en op eigen kosten terugsturen. Zodra de producten bij mij zijn aangekomen zal ik het orderbedrag binnen 3 tot 4 dagen terugstorten op je rekening. Producten die op maat zijn gemaakt (dus die je niet in de webshop hebt besteld) kunnen niet worden teruggenomen.

Zodra je je bestelling hebt teruggestuurd kun je een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop.

Neem contact op met info@artbydaan.nl dan zoeken we samen een passende oplossing.

Zorg ervoor dat het sieraad niet in contact komt met vocht of chemicaliën. Doe je sieraad af tijdens bijvoorbeeld het slapen, douchen, sporten, etc.

Er zijn sieraden zoals bv enkelbandjes die wel tegen vocht kunnen. Dit staat dan vermeld bij de productomschrijving.

Producten worden met de hand gemaakt, het kan daarom wel eens gebeuren dat iets onverwachts kapot gaat. Gaat iets binnen een half jaar stuk, bij normaal gebruik? In de meeste gevallen mag je het dan terugsturen en wordt het kosteloos gemaakt/vervangen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Gaat je sieraad na de garantie stuk? Stuur mij gerust een bericht, dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen. Vaak kunnen stenen of andere onderdelen vervangen worden.