Handgemaakte sieraden ♥ Binnen 48 uur verzonden ♥ Gratis verzending vanaf € 50,-* ♥ Klanttevredenheid 9,8/10 

DutchEnglish
exclusieve handgemaakte sieraden

Privacyverklaring

Art by Daan, gevestigd aan Zwartendijk 52, 2671 LL Monster, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.artbydaan.nl Zwartendijk 52, 2671 LL Monster 0611918576

Persoonsgegevens die wij verwerken

Art by Daan verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@artbydaan.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Art by Daan verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
– Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
– Om goederen en diensten bij je af te leveren
– Art by Daan analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
– Art by Daan verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Art by Daan neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Art by Daan) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Art by Daan bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Art by Daan verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Art by Daan blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Art by Daan gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Art by Daan gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Welke cookies worden gebruikt?

1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
2. Analytische cookies: met behulp van software van derde partijen wordt gemeten hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s het meest worden bezocht. Statistische analyse van deze gegevens stelt ons in staat om onze website verder te optimaliseren.
3. Tracking cookies: deze cookies volgen uw gedrag op onze website en stellen ons in staat je bij een volgend bezoek een gepersonaliseerde bezoekervaring aan te bieden.
4. Facebookpixel: op de website is een facebookpixel geïnstalleerd.
5. Hotjar pixel: ook deze is op de website geïnstalleerd.
6. YouTube: Er staan verschillende YouTube filmpjes op deze website. Bij deze filmpjes is de privacy modus ingeschakeld via YouTube. Dat betekent dat YouTube geen persoonsgegevens van jou registreert, tenzij jij de video afspeelt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Art by Daan en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@artbydaan.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Art by Daan wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Art by Daan neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@artbydaan.nl

Tijdens feestdagen kan het soms tot 5 werkdagen duren voor je pakketje wordt bezorgd, bestel dus op tijd!

Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten

Handgemaakte sieraden

Een andere kleur of maat laten maken?

Elke schildering is uniek en is geen tweede keer te maken. Wel kan ik kijken of er een ander kunstwerkje beschikbaar is die bij je wensen past. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je een mail met de mogelijkheden.

Lieve ____,

Ik zag dit gave artikel voorbijkomen en vroeg me af of je nog inspiratie zoekt voor ____.

Liefs ____.

Maathulp ring

Veel ringen zijn verstelbaar, maar niet onbeperkt. Daarom is het handig om te weten wat ongeveer je ringmaat is. Vind je het lastig om de juiste maat te bepalen? Je kunt in de webshop een ringmaat opmeter bestellen of met onderstaande maattabel en tips aan de slag. 

* De omvang van je vingers wordt o.a. beïnvloed door temperatuur en omstandigheden (zwangerschap, hormonen, ziekte). Meet  je vinger op een zo neutraal mogelijk moment.

Tip 1: Meet de diameter van jouw favoriete ring
De makkelijkste manier om een ringmaat te bepalen is aan de hand van een ring die je goed past en prettig zit. Je kunt de binnendiameter van deze ring eenvoudig opmeten met een liniaal.

Tip 2: Meet de omtrek van je vinger
Pak een meet lint of touwtje en wikkel deze om je vinger. Noteer vervolgens het aantal millimeters en kijk in de maattabel welke ringmaat hier het dichtstbij in de buurt komt.  

Ringmaat meten

Maathulp armband

Ben je verliefd geworden op een mooie armband en wil je zeker weten dat hij past? Bij alle armbanden vermeldt ik de exacte maat, daarnaast zijn veel armbanden ook verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor elke pols. 

Zo kun je controleren of de armband past

Tip 1: Meet de lengte van je favoriete armband
Heb je al een armband die lekker zit? Leg er dan een liniaal of meetlint langs en meet het aantal centimeters. 

Tip 2: Meet de omtrek van je pols
De omtrek van je pols meet je met een meetlint. Doe een meetlint om je pols op de manier hoe je een armband lekker vind zitten. Dus niet te strak.

Maathulp ketting

Ben je opzoek naar een ketting, maar vind je het lastig om de juiste lengte te bepalen?  Bij al onze kettingen vermelden we de exacte afmeting en daarnaast zijn veel van onze kettingen in maat verstelbaar door middel van een verlengketting. 

Met onderstaande maattabel help ik je op weg bij het vinden van de perfecte ketting lengte.

Lengte bijzondere sieraden