Retourenbeleid

Is een product niet naar wens? Dan mag je dit binnen 30 dagen via de mail kenbaar maken, zonder opgaaf van reden. Daarna heb je nog 14 dagen om het product, indien mogelijk, ongebruikt/onbeschadigd en in originele verpakking op eigen kosten terug te sturen. Bewaar de Track & Trace code als bewijs van verzending. Stuur je je volledige bestelling retour? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 7 dagen vergoed. 

Op maat gemaakte/gepersonalisserde producten worden niet retour genomen. Op maat betekent producten die je niet in de shop hebt gekocht.

Stuur een mailtje naar: info@artbydaan.nl of vul onderstaand formulier in. Retouren zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen.

Zo stuur je je artikel retour:

  • Zorg ervoor dat je retourartikellen, indien mogelijk, ongedragen, in orginele verpakking en onbeschadigd zijn.
  • Verpak je retourzending goed in zodat het niet kan beschadigen tijdens het vervoer.
  • Vul dit formuliler volledig in, je ontvangt dan een e-mail met instructies. Stop deze bij je retourzending; zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen. Je ontvangt binnen 24 uur een mailtje om online een verzendlabel aan te maken. Het terugsturen van het pakketje is voor eigen kosten en risico. Bewaar je track&trace code goed.
  • Je krijgt een e-mail zodra je retour bij mij is binnen gekomen.
  • Indien van toepassing wordt het retourbedrag binnen 7 werkdagen overgemaakt naar jouw opgegeven bankrekening.
  • Indien jouw retour gebruikt, beschadigd, gedragen of in de niet originele verpakking wordt geretourneerd kunnen we waardevermindering toepassen. 
Cadeau feestdagen

🌟 MYSTERY CADEAU twv 9,95

Enkel voor de feestdagen! 🌟

Ben jij klaar voor een sprankelende verrassing? Een handgemaakt kunstwerk, dat niet alleen jouw unieke persoonlijkheid zal weerspiegelen, maar ook een betoverende boodschap met zich meedraagt: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent’.

🔎 Hint: Je zult meer zien dan alleen je reflectie.

Voeg dit exclusieve mysterieuze cadeau toe aan je winkelmandje en laat je verrassen! *

* zolang de voorraad strekt