Retourenbeleid

Is een product niet naar wens? Dan mag je dit binnen 30 dagen via dit formulier kenbaar maken, zonder opgaaf van reden. Daarna heb je nog 14 dagen om het product, indien mogelijk, ongebruikt/onbeschadigd en in originele verpakking op eigen kosten terug te sturen. Bewaar de Track & Trace code als bewijs van verzending. Het bedrag wordt na ontvangst, binnen 5 werkdagen weer teruggestort op je rekening.

Op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten worden niet retour genomen. 

LET OP: stuur retouren niet op eigen houtje zomaar terug. Retouren zonder aanmelding worden niet in behandeling genomen.

Zo stuur je je artikel retour:

  • Zorg ervoor dat je retourartikelen, indien mogelijk, ongedragen, in originele verpakking en onbeschadigd zijn.
  • Verpak je retourzending goed in zodat het niet kan beschadigen tijdens het vervoer.
  • Vul dit formulier volledig in, je ontvangt dan een e-mail met instructies. Zendingen zonder dit formulier worden niet in behandeling genomen. Het terugsturen van het pakketje is voor eigen kosten en risico. Bewaar je track&trace code goed.
  • Je krijgt een e-mail met een link voor een retourlabel zodra je retour bij mij is binnen gekomen.
  • Indien van toepassing wordt het retourbedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt naar de rekening waarmee je order betaald is.
  • Indien jouw retour gebruikt, beschadigd, gedragen of in de niet originele verpakking wordt geretourneerd wordt er een waardevermindering toegepast. 

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper