Natasja S

Snel verzonden en netjes ingepakt. De ring is prachtig!

★★★★★

Saksia

Super blij met mijn mooie unieke sieradenset! Helemaal naar mijn smaak gemaakt. Art by Daan doet wat je vraagt en helpt je perfect. En ook nog een super snelle service.

★★★★★

Marte Ruinen

Prachtige sieraden, snelle levering en flexibiliteit in ruilen.

 Verzendtijd
  Prijs/kwaliteit-verhouding
  Klantenservice
  Nazorg en garantie

★★★★★

Helma van Wanrooij

De sieraden zijn uniek en met zorg gemaakt en verpakt. Er zit een stukje liefde in al deze creatieve cadeautjes. Leuk voor jezelf of om te geven. Een aanrader!
★★★★★

Agnes Scheffers van der Linden

Makkelijk en Snel,.. en vòòral hèèl erg MOOI
★★★★★

Hettie de Weerd

Super mooie handgemaakte sieraden
En een leuke meid
★★★★★

Monique Renes

Super service! Voor mijn moeder gevraagd of ze ook aan oorclips kon komen. Was geen probleem, ik kon zelf de kleur uitkiezen. Daarna zag ik nog een leuk Instagram filmpje met een onwijs leuke ring. De ring was een beetje blauwachtig mijn voorkeur ging uit naar zwart grijsachtig, was dus ook geen probleem. Hele leuke website met prachtige sieraden.

★★★★★

Annemarie Wildschut

Mooi produkt, dat goed overeenkomt met de afbeelding op de website. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

★★★★★

Yvon Woudstra

Omdat ik maar 1 lange oorbel draag heeft Daniëlle , op mijn verzoek , met 4 verschillende kleuren, 4 aparte handgemaakte oorbellen gemaakt. Ze zijn vandaag aangekomen en zien er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee!

★★★★★

Aad Lettenmeijer

Duidelijk en een snelle levering en keurig gevolgen middels T&T.

★★★★★

Marcel S.

Ik ben zeer tevreden over de handgemaakte oorbellen die Daniëlle voor mij gemaakt heeft. Ik als man had speciale wensen en die heeft ze uitstekend vervuld.

★★★★★

Susanne

Leuk en spontaan contact gehad en de sieraden zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s. Super service!!

★★★★★

Joyce

Ik ben erg tevreden over de gekochte sieraden! Ze nam ook echt de tijd om te luisteren naar wat ik precies zocht en kwam toen met goede bijpassende opties. Inmiddels zijn de sieraden een aantal maanden in mijn bezit en ze zien er nog net zo mooi uit als toen ik het kocht. Kortom, goede service en kwaliteit!

★★★★★

Dania

Al meerdere handgemaakte sieraden besteld bij Art By Daan, en zeer tevreden over de kwaliteit, het is uniek en heel mooi! Het wordt snel geleverd, met veel zorg! Zelfs de verpakking is mooi! Snelle service en vriendelijk! Zeker een aanrader!
★★★★★

Joke Sepers

Mooie handgemaakte sierraden. Heb 2 sets gekocht. Heel bijzonder. Er zijn op mijn verzoek oorbellen bij mijn ketting gemaakt.👍
★★★★★

Hetty

Omdat en ik niet altijd vrienden zijn heb ik nu een prachtige van Heel erg blij mee! Heb ‘m al een paar weken, maar hij is nog net zo mooi als de 1e dag, ondanks het schuren van mijn sleutels in tas of jaszak!

★★★★★

Ans van Hagen

Sinds kort de handgemaakte sieraden van Daniëlle ontdekt . Een ontdekking , ze zijn heel apart en mooi . Blij mee , al een armband , twee hangers en een ring besteld , al ontvangen in een super verpakking , top goed verzorgd . Ik heb wel wat ervaring met met sieraden alles van zilver , 12 jaar in het verre oosten gewoond . En veel zilver gekocht . Blij met een nieuwe trend nu . Ans van Hagen .
★★★★★

Anita

Onwijs gave handgemaakte oorbellen! Al mijn klanten vragen waar ik die leuke oorbellen vandaan heb.

★★★★★

Wilma van Klaveren

Snelle levering ze verkoopt mooie en unieke sierraden
★★★★★

Chantal Oostvogels

Gewonnen! Prachtige hanger bij Art by Daan – Handgemaakte sieraden. Handgemaakt in mijn voorkeurskleuren. Dank je Daan.
#artbydaan #handgemaakt @ Monster, Netherlands

Bianca

Mooie handgemaakte sieraden, allemaal individuele stukken. Kwalitatief erg goed en ook nog is heel mooi ingepakt. Kortom echte aanrader!!!
★★★★★

Claire Onderwater

De sieraden zijn heel mooi handgemaakt en uniek.
★★★★★

Sylvia Ligt

Ik ben zeer tevreden,ik had mijn ketting de volgende dag al in huis,super mooi gemaakt en mooi verpakt!

★★★★★

Anneke Verrips

De handgemaakte ringen van Art by Daan hebben sprankelende kleuren. Ik was op zoek naar een paarse ring omdat ik nogal wat kleding in die kleur heb. Dat is goed gelukt. En omdat de ringen meestal gemêleerd zijn van kleur, lukt het om de ring bij diverse kledingstukken te dragen. Bij fel paars, maar ook bijvoorbeeld bij aubergine. De ring is verstelbaar en past altijd om je vinger, ook als je vinger door de warmte iets opgezet is .Ik ben blij met mijn ring!
★★★★☆

Heidi Daems

Heel mooi!
★★★★★

Carlien Pels-Oosterwijk

Ik heb een setje van Danielle en daarmee steel ik de show. Prachtig hoe ze een waar kunstwerk heeft gemaakt van de sieraden. Het is uniek en handgemaakt en daar houd ik van.
★★★★★

Joke Dessing

Ga lekker door met je mooie handgemaakte sieraden collectie. Heel veelzijdig!
★★★★★

Linda Vis

Ik heb een ‘Liquid Love’ ketting uitgezocht en ben er ontzettend blij mee. Prachtige kleuren en een leuk idee dat het een uniek en handgemaakt exemplaar is. De hanger is mooi zwaar, zodat hij niet omdraait en netjes op zijn plek blijft zitten. De ketting werd geleverd in een mooi doosje, wat het tot een bijzonder cadeau maakt, ook aan iemand anders!
★★★★★

Rianne Wiegers

Ik heb inmiddels verschillende bestellingen gedaan bij Daan. Deze kwamen binnen enkele dagen of de volgende dag al binnen. In een mooi doosje verpakt en in het echt nog mooier dan op de foto😁. Ook is Daan makkelijk te contacten en kun je je wensen doorgeven en waar mogelijk aanpassingen doorgeven of veranderen en denkt ze mee. Prijs qualiteit verhouding is ook goed. De sieraden zijn uniek dus als je iets besteld weet je zeker jij de enige bent die er één van heeft👍 Zeker een aanrader😊
★★★★★

Miriam Wolthuis Scheeres

Pijlsnel, en mooooi!

★★★★★

Ella Doodeman

Heel tevreden, snelle levering en keurig verpakt.

★★★★★

Ben je ook enthousiast geworden?

Deel je ervaring met Daan

Ervaring delen
Kies bestand Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB