Heidi Daems

Heel mooi!
★★★★★

@Spoetnik61 (Carla)

Schitterende ring en oorbellen van Cadeautje aan mezelf!

Thomas 👌 ❌ 🏛️ @AdmKantMKB

Zij trots op mij en ik weer trots op . Het is echt een gave ketting en armband Daan. En leuk dat ik je even heb leren kennen!!! 👍👍👍

Marte Ruinen

Prachtige sieraden, snelle levering en flexibiliteit in ruilen.

 Verzendtijd
  Prijs/kwaliteit-verhouding
  Klantenservice
  Nazorg en garantie

★★★★★

André de Ruiter

Goed en vriendelijk contact. Gewoon een topmadam!

Yvon Woudstra

Omdat ik maar 1 lange oorbel draag heeft Daniëlle , op mijn verzoek , met 4 verschillende kleuren, 4 aparte handgemaakte oorbellen gemaakt. Ze zijn vandaag aangekomen en zien er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee!

★★★★★

Chantal Oostvogels

Gewonnen! Prachtige hanger bij Art by Daan – Handgemaakte sieraden. Handgemaakt in mijn voorkeurskleuren. Dank je Daan.
#artbydaan #handgemaakt @ Monster, Netherlands

Amanda Versteeg

Superblij met mijn nieuwe oorbellen van Helemaal naar mijn voorkeur gemaakt!

San @MissVijver

Net mijn allerliefste mams eindelijk blij kunnen maken met haar moederdagkado. ❤️ Dank je wel ⁦⁩! Hij staat prachtig! Mn vader: “Eigenlijk zou er nog een bijpassende mooie grote ring bij moeten”☺️

Dania

Al meerdere handgemaakte sieraden besteld bij Art By Daan, en zeer tevreden over de kwaliteit, het is uniek en heel mooi! Het wordt snel geleverd, met veel zorg! Zelfs de verpakking is mooi! Snelle service en vriendelijk! Zeker een aanrader!
★★★★★

Francis Lemmens

Mooi product, netjes afgeleverd.

Natasja S

Snel verzonden en netjes ingepakt. De ring is prachtig!

★★★★★

Joke Dessing

Ga lekker door met je mooie handgemaakte sieraden collectie. Heel veelzijdig!
★★★★★

Marcel S.

Ik ben zeer tevreden over de handgemaakte oorbellen die Daniëlle voor mij gemaakt heeft. Ik als man had speciale wensen en die heeft ze uitstekend vervuld.

★★★★★

Anita

Onwijs gave handgemaakte oorbellen! Al mijn klanten vragen waar ik die leuke oorbellen vandaan heb.

★★★★★

@anvrxx

Zo blij met mijn op maat gemaakte armband van

Monique Géron

Super mooie steen en ring, fijn dat je em kunt verstellen, goed verpakt gekregen, en snel geleverd! Ben er heel blij mee!

Dorine van der Heijden

Prachtige stukjes handwerk.
Daniëlle heeft op verzoek van mij een paar oorbellen gemaakt. Een uniek stuk sieraad.
Daarnaast ook snel in huis!
Gewoon durven vragen en Daniëlle komt met de mogelijkheden!!

★★★★★

Rianne Wiegers

Ik heb inmiddels verschillende bestellingen gedaan bij Daan. Deze kwamen binnen enkele dagen of de volgende dag al binnen. In een mooi doosje verpakt en in het echt nog mooier dan op de foto😁. Ook is Daan makkelijk te contacten en kun je je wensen doorgeven en waar mogelijk aanpassingen doorgeven of veranderen en denkt ze mee. Prijs qualiteit verhouding is ook goed. De sieraden zijn uniek dus als je iets besteld weet je zeker jij de enige bent die er één van heeft👍 Zeker een aanrader😊
★★★★★

An Vries

Heb een heel mooie, op maat gemaakte, armband ontvangen. Een echt kunstwerkje dat je niet in de winkel kunt kopen. Je hebt dus echt een uniek design! Ook nog eens heel leuk verpakt in een mooi doosje met een lief handgeschreven kaartje erbij. Echt een kadootje om te ontvangen

★★★★★

Elvira Lisanne Bender

heel erg blij met mijn mooie oorbellen 🥰 gisteren avond stal ik de show, ik hou de site goed in de gaten want je maakt schitterende sieraden 👌

★★★★★

Hetty

Omdat en ik niet altijd vrienden zijn heb ik nu een prachtige van Heel erg blij mee! Heb ‘m al een paar weken, maar hij is nog net zo mooi als de 1e dag, ondanks het schuren van mijn sleutels in tas of jaszak!

★★★★★

Marijke Wijnants

Snelle levering, prachtige verpakking. Uitstekende service en nazorg.

Marijke De Vries – Qualm

Ben erg blij met de mooie sieraden, en prima contact via de mail over de aflevering.

★★★★★

Susanne

Leuk en spontaan contact gehad en de sieraden zijn in het echt nog mooier dan op de foto’s. Super service!!

★★★★★

Joke Sepers

Mooie handgemaakte sierraden. Heb 2 sets gekocht. Heel bijzonder. Er zijn op mijn verzoek oorbellen bij mijn ketting gemaakt.👍
★★★★★

Ans van Hagen

Sinds kort de handgemaakte sieraden van Daniëlle ontdekt . Een ontdekking , ze zijn heel apart en mooi . Blij mee , al een armband , twee hangers en een ring besteld , al ontvangen in een super verpakking , top goed verzorgd . Ik heb wel wat ervaring met met sieraden alles van zilver , 12 jaar in het verre oosten gewoond . En veel zilver gekocht . Blij met een nieuwe trend nu . Ans van Hagen .
★★★★★

Anneke Verrips

De handgemaakte ringen van Art by Daan hebben sprankelende kleuren. Ik was op zoek naar een paarse ring omdat ik nogal wat kleding in die kleur heb. Dat is goed gelukt. En omdat de ringen meestal gemêleerd zijn van kleur, lukt het om de ring bij diverse kledingstukken te dragen. Bij fel paars, maar ook bijvoorbeeld bij aubergine. De ring is verstelbaar en past altijd om je vinger, ook als je vinger door de warmte iets opgezet is .Ik ben blij met mijn ring!
★★★★☆

@SabrS4br

Bedankt voor de prachtige armband en het handgeschreven kaartje. 🌸

Carlien Pels-Oosterwijk

Ik heb een setje van Danielle en daarmee steel ik de show. Prachtig hoe ze een waar kunstwerk heeft gemaakt van de sieraden. Het is uniek en handgemaakt en daar houd ik van.
★★★★★

🌞 Miranda 🌈 @Miss___Rainbow

Superblij met mijn nieuwe sieraden!😍

Aad Lettenmeijer

Duidelijk en een snelle levering en keurig gevolgen middels T&T.

★★★★★

Sylvia Ligt

Hallo, Danielle!
Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe ketting met turquoise hangertje!Bedankt voor het maken ervan, hij is in het echt nog veel mooier dan op de foto!❤Groetjes, Sylvia Ligt

★★★★★

‎Audrey Bultstra‎

Super mooie armband op maat gemaakt, vandaag binnen gekregen ben er heel erg blij mee!!

Bianca Aalbregt

Via Twitter “ontmoet” en gelijk verliefd op haar werk. Bij een ring die ik gekocht heb op een braderie, bij haar, heeft ze binnen no time oorbellen erbij gemaakt. Lieve, creatieve en vertrouwbare verkoopster. Vragen staat vrij en ze reageert snel. De leveringen zijn snel en elk item is uniek, dat maakt het bijzonder.

Egbertina Helena @Gbrtnff

Als je zo thuiskomt na een dag werken! Ben zo blij! Geweldig om zo’n kado van mezelf te krijgen😂 Dank je voor je prachtige sieraden 💙💙💙

Helma van Wanrooij

De sieraden zijn uniek en met zorg gemaakt en verpakt. Er zit een stukje liefde in al deze creatieve cadeautjes. Leuk voor jezelf of om te geven. Een aanrader!
★★★★★

Linda Vis

Ik heb een ‘Liquid Love’ ketting uitgezocht en ben er ontzettend blij mee. Prachtige kleuren en een leuk idee dat het een uniek en handgemaakt exemplaar is. De hanger is mooi zwaar, zodat hij niet omdraait en netjes op zijn plek blijft zitten. De ketting werd geleverd in een mooi doosje, wat het tot een bijzonder cadeau maakt, ook aan iemand anders!
★★★★★

Marc Scherbateyev

Cadeautje voor mijn dochter, gemaakt door Daniëlle () is binnen. Handgemaakt en een goed idee om te overwegen wanneer je iets te vieren hebt. Of wanneer je helemaal niets te vieren hebt en zomaar iets wil geven.

Annemarie Wildschut

Mooi produkt, dat goed overeenkomt met de afbeelding op de website. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

★★★★★

Agnes Scheffers van der Linden

Makkelijk en Snel,.. en vòòral hèèl erg MOOI
★★★★★

Monique Renes

Super service! Voor mijn moeder gevraagd of ze ook aan oorclips kon komen. Was geen probleem, ik kon zelf de kleur uitkiezen. Daarna zag ik nog een leuk Instagram filmpje met een onwijs leuke ring. De ring was een beetje blauwachtig mijn voorkeur ging uit naar zwart grijsachtig, was dus ook geen probleem. Hele leuke website met prachtige sieraden.

★★★★★

@bobkuipers1

Mijn man is blij met de mooie armband met steen met dank aan en voor haar het eerste product wat door een man gedragen word. Ik ben netjes en vriendelijk geholpen en maakt zeer mooie producten. Dank je wel Daniëlle ik geef je voor alles.

★★★★★

Wilma van Klaveren

Snelle levering ze verkoopt mooie en unieke sierraden
★★★★★

Joyce

Ik ben erg tevreden over de gekochte sieraden! Ze nam ook echt de tijd om te luisteren naar wat ik precies zocht en kwam toen met goede bijpassende opties. Inmiddels zijn de sieraden een aantal maanden in mijn bezit en ze zien er nog net zo mooi uit als toen ik het kocht. Kortom, goede service en kwaliteit!

★★★★★

Geke van de Haar

Zo blij met de armband, mooie kwaliteit 😍. Besteld en binnen 2 dagen binnen per post! Netjes ingepakt, met breekbaar erop geschreven. Keurig in een mooi doosje en een leuke persoonlijke noot erbij, echt een kadootje Wil je iets unieks dan ben je bij Art by Daan aan het juiste adres👌

★★★★★

Joke Hocker

Snel gekregen , erg leuk maar ik ga het toch als verjaardag kado geven, later voor mij zelf en dan wat groffer, en misschien goud kleur. Dank je wel Joke👍💕bestel nu nog niets.

★★★★

Ella Doodeman

Heel tevreden, snelle levering en keurig verpakt.

★★★★★

Claire Onderwater

De sieraden zijn heel mooi handgemaakt en uniek.
★★★★★

Hettie de Weerd

Super mooie handgemaakte sieraden
En een leuke meid
★★★★★

Bianca van der Korf

snelle levering, hele mooie handgemaakte sieraden

Miriam Wolthuis Scheeres

Pijlsnel, en mooooi!

★★★★★

Josefien Poes

Ik heb Art by Daan leren kennen via Twitter. Ik zag de mooiste sieraden voorbij komen. Alle ontwerpen zijn uniek en daardoor éénmalig. Er is dus niemand met precies hetzelfde sieraad als jij. Prachtige armbanden ringen, hangers en oorbellen en nog meer. Ik heb er een onwijs mooie armband besteld. Ik draag het elke dag en krijg alleen maar complimenten. Ik wist precies wat ik wilde en Daniëlle ging daarin mee en hielp mij met het uitzoeken zodat ik precies de armband kreeg die ik wilde. Ze is heel flexibel en denkt met je mee. De levering verliep snel en vlekkeloos en het zat echt als een prachtig cadeau verpakt. Ik ga zeker vaker dingen bij haar bestellen en kan het ook zeer aanraden om als exclusief aan iemand cadeau te doen.

Gofrie van Lieshout

Prachtige sieraden, mooi verpakt en persoonlijke extra inzet om een pakje te traceren dat door de post op een andere plek werd gedeponeerd. Perfect om van een afstand toch iemand een bijzonder cadeau te kunnen doen. Aanrader!

★★★★★

Saskia

Super blij met mijn mooie unieke sieradenset! Helemaal naar mijn smaak gemaakt. Art by Daan doet wat je vraagt en helpt je perfect. En ook nog een super snelle service.

★★★★★

Bianca

Mooie handgemaakte sieraden, allemaal individuele stukken. Kwalitatief erg goed en ook nog is heel mooi ingepakt. Kortom echte aanrader!!!
★★★★★

Ben je ook enthousiast geworden?

Deel je ervaring met Daan

Ervaring delen
Kies bestand Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 5MB