Handgemaakte oorbellen uniek gemaakt

Handgemaakte oorbellen

Handgemaakte oorbellen van Art by Daan zijn dan perfect voor jou als je op zoek bent naar iets bijzonders en kleurrijks. De unieke collectie oorbellen van Daan zijn allemaal uniek omdat de stenen met de hand zijn geschilderd. Leuk om cadeau te doen aan jezelf of aan een geliefde. Heb je last van allergieën? Kies dan voor hypoallergene oorbellen.

Categorieën
Filteren op
Categorieën
Filteren op

Unieke oorbellen van Art by Daan

Waarom zijn de oorbellen zo uniek? Alle stenen zijn met de hand gemaakt en bevatten kleine kunstwerkjes van acrylverf. Deze zijn verlijmd met glasstenen. De oorbellen zijn dus wel gemaakt van dezelfde kleuren maar hebben allemaal hun eigen unieke tekening. Mooie bijkomstigheid is dat glasstenen heel licht zijn en je deze dus de hele dag kunt dragen.

Handgemaakte oorbellen online bestellen

Oorbellen kun je op veel plekken online bestellen, maar de kunst is om oorbellen te vinden die echt bij jou passen, vind je dat lastig? Lees dan eens mijn blog over oorbellen en gezichtsvormen. Om het je makkelijk te maken hebben we bij alle producten ook foto’s toegevoegd van ‘oren’ zodat je makkelijk kunt zien hoe de oorbellen vallen. En vallen de oorbellen in het echt toch tegen? Geen probleem, je mag ze gewoon ruilen of retourneren binnen 30 dagen.

Hypoallergene oorbellen

Ben je allergisch voor oorbellen? Geen probleem, RVS is voor jou de oplossing, want RVS is helemaal hypoallergeen, dus met allergie kun je deze oorbellen met een gerust hart dragen of veilig cadeau doen.

  • RVS kan gedragen worden met een nikkelallergie
  • RVS geeft niet af op de huid
  • RVS roest niet
  • RVS is een erg sterk materiaal
  • RVS is lichtgewicht
  • RVS lijkt op zilver maar is een goedkoper alternatief
  • RVS verkleurd niet (alleen bij chloor)

Kleurrijke oorbellen

De kleurrijke oorbellen van Art by Daan hebben allemaal bijzondere kleurrijke stenen. Deze glasstenen zijn handgeschilderd met acrylverf en hebben daarom de meest bijzondere kleurcombinaties. Doordat de stenen van glas zijn zijn de oorbellen ook, anders dan je zou verwachten, lichtgewicht. Met de sieraden van Daan heb je gegarandeerd een uniek exemplaar!

Welke kleur sieraden passen het beste bij jou?

Iemands kleding bepaalt het aanzien dat hij krijgt. Dit kan gaan om het merk, maar ook de stijl of kwaliteit. En niet te vergeten: de kleur! Als je met aandacht kijkt naar wat je draagt, dan geven de gekozen kleuren je de energie die je nodig hebt. De kleur die je draagt kan er eveneens voor zorgen dat iemand z’n gevoel over jou wordt beïnvloed, positief of negatief. Dit geldt ook voor je sieraden. Lees meer over kleuren die bij je passen.

Lichtgewicht oorbellen

De grote lichtgewicht oorbellen van Art by Daan lijken zwaar, maar zijn superlicht. De stenen zijn namelijk gemaakt van glas. Daardoor blijven de oorbellen licht (gemiddeld 2 á 3 gram per oorbel) en kun je ze gerust de hele dag dragen, omdat ze erg comfortabel dragen. Zelfs de grotere stenen zijn niet zwaar. De oorbellen zijn gemaakt van nikkelvrij metaal, hypoallergeen RVS of sterling zilver.

 

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️