FALLING STARS

De collectie Falling Stars bestaat uit een reeks handgemaakte sieraden die zijn geïnspireerd door de schoonheid en de mystiek van vallende sterren. Elke stuk wordt met de hand vervaardigd en is daarom uniek. De collectie omvat oorbellen, ringen, armbanden en andere stijlvolle accessoires die elke outfit een extra dimensie geven.

Zilveren ring sterrenregel met zilver en zirkonia

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

De sieraden bevatten verschillende materialen, zoals sterling zilver, goud, zirkonia’s of diamanten. ‘Falling Stars’ is een perfecte collectie voor mensen die op zoek zijn naar sieraden met een persoonlijk tintje. Of je nu op zoek bent naar statement-oorbellen of subtiele armbanden, de collectie ‘Falling Stars’ biedt een breed scala aan keuzes.

Dankzij de unieke en met de hand gemaakte afwerking kun je er zeker van zijn dat je een uniek en opvallend sieraad in handen hebt. Of je nu gaat voor een opvallend ontwerp of een meer ingetogen stijl, de collectie ‘Falling Stars’ zal zeker voldoen aan jouw verwachtingen. Laat de vallende sterren in de collectie Falling Stars voor altijd aan je zijde stralen!

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️