'Falling Stars'

Trouwringen met sterrenregen van diamanten

Laat de liefde stralen als nooit tevoren met de ‘Falling Stars’ trouwringen. Handgemaakt en bezet met diamanten die als sterrenregen aanwezig zijn. Voel de romantiek van het universum om je heen met deze unieke ringen.

 1.350,00 2.950,00

Een vallende ster brengt hoop en magische wensen met zich mee. Maak nu jullie liefdesbelofte nog speciaal met de ‘Falling Stars’ trouwringen. Wordt voor jou op maat gemaakt en is beschikbaar in verschillende kleuren goud, deze trouwringen zijn niet alleen functioneel maar ook een prachtig sieraad voor elke dag.

Deze handgesmede trouwringen hebben een unieke naam, ‘Falling Stars’, die verwijst naar de magische uitstraling die de ringen hebben. Met de vallende sterren op de ringen, symboliseer je de eeuwige liefde en verbinding die jullie delen. De ringen worden op maat gemaakt, dus je weet zeker dat ze perfect passen en comfortabel dragen. De diamanten op de ringen vormen samen een regen van sterren, die de romantiek en magie van het universum symboliseren. Kies je favoriete kleur goud en geef de ringmaten door bij het afrekenen. Na ongeveer 4 weken zijn de trouwringen klaar voor jullie speciale dag. Laat de ‘Falling Stars’ trouwringen deel uitmaken van jullie unieke liefdesverhaal.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

vorm

,

materiaal

,

steensoort

, ,

collectie

techniek

gelegenheid

levertijd

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.