Trouwringen met sterrenregen van diamanten

'Falling Stars'

Laat de liefde stralen als nooit tevoren met de ‘Falling Stars’ trouwringen. Handgemaakt en bezet met diamanten die als sterrenregen aanwezig zijn. Voel de romantiek van het universum om je heen met deze unieke ringen. Prijs is per stuk.

 1.350,00

Een vallende ster brengt hoop en magische wensen met zich mee. Maak nu jullie liefdesbelofte nog speciaal met de ‘Falling Stars’ trouwringen. Wordt voor jou op maat gemaakt en is beschikbaar in verschillende kleuren goud, deze trouwringen zijn niet alleen functioneel maar ook een prachtig sieraad voor elke dag.

Deze handgesmede trouwringen hebben een unieke naam, ‘Falling Stars’, die verwijst naar de magische uitstraling die de ringen hebben. Met de vallende sterren op de ringen, symboliseer je de eeuwige liefde en verbinding die jullie delen. De ringen worden op maat gemaakt, dus je weet zeker dat ze perfect passen en comfortabel dragen. De diamanten op de ringen vormen samen een regen van sterren, die de romantiek en magie van het universum symboliseren. Kies je favoriete kleur goud en geef de ringmaten door bij het afrekenen. Na ongeveer 4 weken zijn de trouwringen klaar voor jullie speciale dag. Laat de ‘Falling Stars’ trouwringen deel uitmaken van jullie unieke liefdesverhaal.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
vorm:

materiaal:

,

steensoort:

, ,

collectie:

techniek:

gelegenheid:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper