Handgemaakte sieraden

Unieke handgemaakte sieraden zoals handgemaakte ringen, handgemaakte oorbellen, handgemaakte armbanden en handgemaakte kettingen. Noem maar op, ik maak ze met veel liefde en ze staan allemaal in mijn webshop. Al mijn sieraden zijn exclusief want elk stuk is 100% uniek.

Categorie√ęn
Filteren op

Elk sieraad is uniek en met veel aandacht voor elk detail gemaakt. Elk kunstwerk wordt verwerkt onder een glassteen, waardoor de sieraden lichtgewicht en comfortabel zijn om te dragen. Vind je het fijn als je sieraden hypoallergeen zijn? Of hou je liever van leer, zilver, edelstenen of zelfs goud? Ik werk met allerlei soorten materialen. Ondanks mijn ruime aanbod kan het zijn dat hetgeen wat je zoekt niet in mijn sieraden webshop aangeboden wordt. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Handgeschilderde stenen

Wat is er zo uniek aan de handgemaakte sieraden van Daan? Sommige mensen vragen wat voor edelstenen ik gebruik, maar het zijn geen edelstenen. De stenen die ik voor mijn sieraden maak zijn kleine handgeschilderde kleurrijke kunstwerkjes die beschermd worden door een glassteen. Ik maak kunstwerken op A4 formaat en daaruit kies ik dan de mooiste stukjes om te verwerken in mijn sieraden, alle sieraden zijn daarom 1 voor 1 uniek. Naast handgemaakte sieraden heb ik ook handgesmede sieraden in de webshop staan. 

Handgemaakte sieraden online bestellen

Sieraden zijn niet altijd makkelijk online te bestellen. Het kan lastig zijn om bijvoorbeeld de juiste maat te kiezen of te bepalen hoe iets eruit zal zien in het echt. Daarom heb ik wat handige tips voor je, zoals ringmeters en duidelijke productfoto’s. Bovendien heb je 30 dagen retourrecht, dus mocht het niet bevallen of passen, kun je het gemakkelijk retourneren.

Sieraden als uniek kunstwerk

Concluderend kunnen we stellen dat de handgemaakte sieraden van Daan een uniek kunstwerk zijn.
Ze zijn uniek en stijlvol, en ze zijn de perfecte manier om elke outfit te accentueren. Bovendien zijn ze geweldige cadeaus voor elke gelegenheid! Bestel vandaag nog je eigen handgemaakte sieraden in mijn webshop!

Sieraden bekijken in mijn atelier

Als je op zoek bent naar unieke en aparte sieraden, dan is het de moeite waard om eens langs te komen in mijn atelier. In mijn atelier in Naaldwijk maak ik handgemaakte sieraden van kunstzinnige stenen die ik zelf schilder met acrylverf en glas. Deze sieraden zijn heel kleurrijk en erg bijzonder, dus je vindt er vast iets wat je aanspreekt. Kom gerust eens langs om de sieraden in het echt te bekijken!

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ‚ô•ÔłŹ