Kerst

Bekijk filters

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond

Filter op prijs
Maak je keuze

Kunst voor Kerst

Als kunstenaar creëer ik prachtige kerstvoorwerpen zoals kerstballen, etageres en andere woonaccessoires speciaal gemaakt voor kerst, speciaal voor jou. Elke stuk is met de hand gemaakt door mij en uniek in zijn soort.

Mijn kerstballen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om jarenlang mee te gaan. Of je nu op zoek bent naar traditionele kerstballen of moderne, mijn collectie biedt een breed scala aan kleuren en ontwerpen om aan al jouw wensen te voldoen.

Bijzondere sieradenwebshop

Etageres voor kerst

Met mijn etageres en woonaccessoires, breng je een unieke touch aan jouw kerstdecoratie en zorgt voor een gezellige sfeer. Elk stuk is gemaakt met zorg en aandacht en zal zeker indruk maken op jouw gasten.

Als kunstenaar ben ik trots op mijn werk en ik weet dat jij er net zo enthousiast over zult zijn als ik. Bestel nu en maak kerst nog specialer met mijn unieke kerstvoorwerpen.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️
Filter op prijs
Maak je keuze

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper