Handgemaakte sieraden ♥ Binnen 48 uur verzonden ♥ Gratis verzending vanaf € 50,-* ♥ Klanttevredenheid 9,8/10 

exclusieve handgemaakte sieraden
Danielle Looije unieke sieraden webshop

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Bezoek het atelier van Daan

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Leuk dat je langs wilt komen! Elke maand organiseer ik een open atelier hiervoor kun je via deze pagina een afspraak makenOmdat niet iedereen om de hoek woont en alleen voor een bezoekje aan mijn atelier heen en weer wil rijden heb ik hieronder wat activiteiten neergezet die je in de buurt kunt doen zodat je er een leuk dagje van kunt maken. We hebben de stichting Bezoek Westland waar alle activiteiten uitgelicht staan. Maar zelf wilde ik hieronder ook wat van mijn favoriete plekjes aanbevelen.

Genieten van de omgeving

Bezoek het strand (5 minuten)

Naast Naaldwijk ligt Monster en Ter Heijde, heerlijke rustige plekken waar je lekker (met de hond) kunt wandelen. Binnen het seizoen zijn er ook strandtenten, buiten het seizoen heb je op de afslag monster een strandtent genaamd ‘The COAST’ deze is het hele jaar geopend. Overigens zijn Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen ook niet ver uit de buurt.

Fietsen voor je eten

Een ander leuk lokaal initiatief is Fietsen voor je eten. Dus mocht je in de gelegenheid zijn om de fietsen mee te nemen is dit een echte aanrader. In het westland zijn er veel stalletjes langs de weg waar je je groenten kunt kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook soepfietsroutes waarmee je je eigen soep bij elkaar kunt fietsen.

Huur een Eendje bij Eendentours Westland (3 minuten)

Hier kun je een eendje huren, een puzzeltocht doen of een andere route rijden door de regio (in een Eendje dus). Bekijk de website.

Horeca in de buurt

Culinair dineren bij Bij5 (10 minuten)

Als je eens iets bijzonders iets wilt eten kan ik je zeker aanbevelen om eens langs te gaan bij Bij5. Een restaurant waar we heel graag komen. Gevestigd in een mooi monumentaal pand en uiterst gastvrij personeel met heerlijke gerechten. Alles wat er op de kaart staat is een feestje.

Lunchen bij ‘De Buren’ (10 minuten)

In het centrum van ‘s-Gravenzande zit restaurant ‘De Buren’. In de buurt kun je makkelijk en gratis parkeren, het restaurant is op het marktplein (markt is op vrijdag). Hier zijn de mensen erg gastvrij en de lunchgerechten ben ik zelf erg over te spreken. Daarnaast is ‘s-Gravenzande ook erg leuk om een middagje te winkelen.

Lokale activiteiten binnen

Hofboerderij in Wateringen (15 minuten)

In deze prachtige boerderij zijn elk weekend exposities van kunstenaars waar je gratis een kijkje kunt nemen. Je kunt hier gratis parkeren en het is ook nog eens leuk om een kleine wandeling te maken in het park. Daar kun je misschien nog een ‘Rode Ibis’ spotten, deze vind je normaal alleen in de dierentuin, maar deze ‘Rode Ibis’ heeft besloten dat hij het hofpark ook wel een aangename plek vind om te bivakkeren.

Lokaal theater de Naald (10 minuten)

Theater de Naald is en lokaal gezellig en knus theater en bioscoop. Eventueel te combineren met een etentje bij Bij5, of als je iets normaler wil doen Brasserie Mirell.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + achttien =

Meer lezen?

Handgemaakte sieraden kerstcadeau inspiratie

Inspiratie voor je kerstcadeau’s

De sieraden van Art by Daan zijn zo bijzonder, omdat ze allemaal unieke kunstwerkjes bevatten. Deze kunstwerkjes zijn gemaakt van acrylverf en glas en je hebt dus 100% gegarandeerd een uniek kerstcadeau.

Lees verder »
Sinterklaas gedicht oorbellen inspiratie

Hulp bij sinterklaasgedichten voor sieraden

Veel mensen vinden rijmen en er met leuke en passende zinnen uit te komen erg moeilijk. Denk je net een leuke zin te hebben, heb je er in de volgende zin weer geen leuk rijmwoord bij. Op deze wijze kan je heel lang bezig zijn, zonder er echt uit te komen. Terwijl je met je sinterklaasgedicht juist je cadeau wil benadrukken.

Lees verder »

Bezoek het atelier van Daan

Elke maand organiseer ik een open atelier. Omdat niet iedereen om de hoek woont en alleen voor een bezoekje aan mijn atelier heen en weer wil rijden heb ik hier wat activiteiten neergezet die je in de buurt kunt doen zodat je er een leuk dagje van kunt maken.

Lees verder »
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten