Danielle Looije Sieradenontwerper en kunstenaar

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Daniëlle is een kunstenaar gespecialiseerd in veelzijdigheid, ze neemt je graag mee in haar wereld.

Bezoek het atelier van Daan

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Leuk dat je langs wilt komen! Elke maand organiseer ik een open atelier hiervoor kun je via deze pagina een afspraak makenOmdat niet iedereen om de hoek woont en alleen voor een bezoekje aan mijn atelier heen en weer wil rijden heb ik hieronder wat activiteiten neergezet die je in de buurt kunt doen zodat je er een leuk dagje van kunt maken. We hebben de stichting Bezoek Westland waar alle activiteiten uitgelicht staan. Maar zelf wilde ik hieronder ook wat van mijn favoriete plekjes aanbevelen.

Genieten van de omgeving

Bezoek het strand (5 minuten)

Naast Naaldwijk ligt Monster en Ter Heijde, heerlijke rustige plekken waar je lekker (met de hond) kunt wandelen. Binnen het seizoen zijn er ook strandtenten, buiten het seizoen heb je op de afslag monster een strandtent genaamd ‘The COAST’ deze is het hele jaar geopend. Overigens zijn Hoek van Holland, Kijkduin en Scheveningen ook niet ver uit de buurt.

Fietsen voor je eten

Een ander leuk lokaal initiatief is Fietsen voor je eten. Dus mocht je in de gelegenheid zijn om de fietsen mee te nemen is dit een echte aanrader. In het westland zijn er veel stalletjes langs de weg waar je je groenten kunt kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook soepfietsroutes waarmee je je eigen soep bij elkaar kunt fietsen.

Huur een Eendje bij Eendentours Westland (3 minuten)

Hier kun je een eendje huren, een puzzeltocht doen of een andere route rijden door de regio (in een Eendje dus). Bekijk de website.

Horeca in de buurt

Culinair dineren bij Bij5 (10 minuten)

Als je eens iets bijzonders iets wilt eten kan ik je zeker aanbevelen om eens langs te gaan bij Bij5. Een restaurant waar we heel graag komen. Gevestigd in een mooi monumentaal pand en uiterst gastvrij personeel met heerlijke gerechten. Alles wat er op de kaart staat is een feestje.

Lunchen bij ‘De Buren’ (10 minuten)

In het centrum van ‘s-Gravenzande zit restaurant ‘De Buren’. In de buurt kun je makkelijk en gratis parkeren, het restaurant is op het marktplein (markt is op vrijdag). Hier zijn de mensen erg gastvrij en de lunchgerechten ben ik zelf erg over te spreken. Daarnaast is ‘s-Gravenzande ook erg leuk om een middagje te winkelen.

Lokale activiteiten binnen

Hofboerderij in Wateringen (15 minuten)

In deze prachtige boerderij zijn elk weekend exposities van kunstenaars waar je gratis een kijkje kunt nemen. Je kunt hier gratis parkeren en het is ook nog eens leuk om een kleine wandeling te maken in het park. Daar kun je misschien nog een ‘Rode Ibis’ spotten, deze vind je normaal alleen in de dierentuin, maar deze ‘Rode Ibis’ heeft besloten dat hij het hofpark ook wel een aangename plek vind om te bivakkeren.

Lokaal theater de Naald (10 minuten)

Theater de Naald is en lokaal gezellig en knus theater en bioscoop. Eventueel te combineren met een etentje bij Bij5, of als je iets normaler wil doen Brasserie Mirell.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twee × 3 =

Meer lezen?

Unieke zilveren oorbellen met onyx en zirconia
Informatie

Oorbellen met edelstenen

Edelstenen verwerkt in oorbellen, zijn er in de meest uiteenlopende vormen. Er is geen sieraad dat de edelsteen zo veelzijdig laat zien dan een steen in een oorbel dat kan.

Lees verder »
Unieke gouden handgesmede ring met organische ontwerp
Informatie

Trouwringen vermaken na overlijden

Trouwringen van je (groot)ouders hebben vaak een enorme emotionele waarde, maar zijn niet altijd draagbaar, bijvoorbeeld doordat de stijl jou niet aanspreekt of omdat de maat je niet past. Heb je er wel eens aan gedacht om de trouwringen te laten vermaken?

Lees verder »
Bijzondere hangers met as
Bijzondere assieraden

Bijzondere ashangers voor moeder en dochter

Deze bijzondere hangers met as maakte ik voor moeder en dochter. Beide zochten ze hun favoriete kleur uit om te gebruiken voor de hangers in RVS. De as is verwerkt tussen een handgeschilderd kunstwerkje en een glassteen, daardoor is de as dus ook zichtbaar, maar zal niemand het direct herkennen als as.

Lees verder »
Previous
Next

10% korting ontvangen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting* op je eerste bestelling. De cadeaucode krijg je in je mailbox! 

* Kunst, tafels en de UniQ✤ collectie uitgesloten