Sieraden op maat

Ik geloof in de kracht van persoonlijke expressie en unieke stukken die speciaal voor jou zijn gemaakt. Mijn sieraden op maat zijn de perfecte manier om jouw individualiteit te vieren en een uniek stuk te bezitten dat precies past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Wil je iets op maat laten maken? Maak dan een afspraak in mijn atelier.

Omsmelten van oude sieraden

‘Van ongedragen in de kast, tot stralend aan je vinger of oor’

Heb jij nog oude gouden of zilveren sieraden van familie, bijvoorbeeld van je moeder of opa die je wil laten omsmelten, omdat ze niet helemaal jouw smaak zijn en je ze graag wil behouden omdat ze emotionele waarde voor je hebben? Je kunt deze sieraden weer nieuw leven in laten blazen door ze om te laten smelten en er weer iets nieuws van te laten maken.

Trouwringen op maat

‘Alles is ruis, behalve de liefde’

Ben je op zoek naar bijzondere, originele trouwringen om jullie band te bezegelen? Dan ben je bij Art by Daan aan het juiste adres. Daan houdt als goudsmid niet van standaardontwerpen dus met deze ringen heb je iets dat net zo uniek en apart is als jullie relatie. Ook natuurlijk te gebruiken als: verlovingsringen, vriendschapsringen of verbintenisringen.

Bijzondere assieraden

‘Een tastbare herinnering’​

Wil jij je dierbare altijd dichtbij je dragen en hem of haar op een bijzondere manier eren? Dan is het laten maken van een uniek assieraad wellicht iets voor jou. Kunstenaar Daan smeedt assieraden met as van overledenen en voegt hier handgeschilderde stenen aan toe. Het is mogelijk om het as zichtbaar of onzichtbaar in het sieraad te laten verwerken.

Blije klanten

Reviews van Art by Daan verzameld via Social Media, Google reviews en WebwinkelKeur.

Blogs

"Sieraden met een verhaal"

Ieder sieraad dat ik maak is uniek. Maar heel vaak zijn de verhalen van de mensen die mijn kunstwerkjes kopen of ontvangen nèt zo bijzonder.

Bijvoorbeeld de klant die de as van haar moeder en zus in een armband liet verwerken, de dame die haar levensverhaal liet rijgen in edelstenen, de unieke ‘mrs. Purple’, of de Twitteraar die van een wildvreemde een ketting cadeau kreeg.

Hoe mooi is het als een klant wil delen waarom hij of zij een Art by Daan-sieraad draagt?! Niet alleen met mij, maar ook met jou, op mijn website!

De sieraden die ik maak voor mijn klanten hebben vaak een bijzonder verhaal. Vinanda kwam een keer bij mij op het atelier en maakte een keuze waar ze de rest van haar leven plezier van heeft!
Veel van de door mij verkochte sieraden hebben een bijzonder verhaal. Zo vroeg Ellen mij om haar leven samen te vatten in een armband. Hoe dat eruit ziet?

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper