Handgemaakte kettingen

Leuk dat je in mijn webshop bent beland. Ik ben enthousiast om je te laten kennismaken met mijn collectie handgemaakte kettingen. Elk stuk is met zorg en liefde persoonlijk gemaakt door mijzelf (Daan).

Handgemaakte kettingen

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

Mijn kettingen zijn gemaakt met de beste materialen, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar iets subtiels voor de dagelijkse look of iets opvallends voor speciale gelegenheden, mijn collectie biedt iets voor elke stijl en smaak.

Met deze handgemaakte kettingen kun jij jouw persoonlijke stijl uiten en elke dag stralen met de meest verfijnde accessoires. Ik ben ervan overtuigd dat je verliefd zult worden.

Hoe worden de kettingen gemaakt?

Er zijn verschillende handgemaakte kettingen, maar het bijzondere aan de kettingen zijn de hangers, of beter gezegd de stenen. De stenen zijn namelijk niet zomaar stenen, deze stenen zijn met de hand geschilderd en daarom dus 100% uniek.

Hypoallergene kettingen van RVS

Ben je op zoek naar iets bijzonders maar heb je een nikkelallergie? Sieraden van RVS zijn hypoallergeen, dat betekent dus dat je eindelijk weer sieraden kunt dragen, zonder bang te zijn dat je uitslag krijgt. Daarnaast zijn de RVS kettingen van Art by Daan ook heel leuk om cadeau te doen! Alle sieraden worden verpakt in luxe sieradendoosjes, daar kun je mee aankomen!

Handgemaakte kettingen van écht zilver

Grofweg de meeste sieraden in de webshop van Art by Daan zijn gemaakt van sterling zilver te herkennen aan de aanduiding 925 in een sieraad. Of je nu houd van een dunne zilveren ketting met kleine hanger of grote kleurrijke zilveren hangers. Daarvoor ben je bij Daan aan het juiste adres.

Meer informatie over zilver gehaltes of tips om je zilver op te poetsen.

Kettingen gecombineerd met edelstenen

Ook vind ik het gaaf om de perfecte edelsteen bij het kunstwerkje te vinden. Daarom zie je ook veel kettingen met edelstenen voorbij komen. De combinatie tussen kunst en natuur vind ik erg gaaf.

Handgemaakte ketting laten maken

Ben je op zoek naar iets, maar kun je het niet vinden? Stuur me dan gerust een appje en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️