Artistieke zilveren hanger met echt goud

'Golden Treasure'

Voel je speciaal en straal met de ‘Golden Pearl’ hanger, een unieke creatie die jouw unieke persoonlijkheid perfect aanvult!

1 stuk op voorraad

 425,00

Hallo, ik ben Danielle en het is mijn passie om mooie sieraden te ontwerpen die passen bij jouw persoonlijkheid. Deze unieke hanger, genaamd ‘Golden Treausure’, is met liefde en vakmanschap met de hand gesmeed.

Wat deze hanger zo speciaal maakt, is de combinatie van materialen en de bijzondere techniek die ik heb gebruikt. De hanger is gemaakt van zilver en bevat een klompje 24k goud, net als een kostbare parel. Het zilver rondom het goud is gezwart, wat zorgt voor een prachtig contrast en de gouden reflectie nog beter laat uitkomen. Dit effect geeft de hanger een magische en luxueuze uitstraling.

De hanger hangt aan een zilveren ketting van 45 cm, wat zorgt voor een elegante lengte die perfect valt op de borst. Dit sieraad is niet alleen een blikvanger, maar ook een waardevolle toevoeging aan je collectie, eentje die je persoonlijkheid prachtig weerspiegelt.

Bekijk TikTok-video

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
lengte ketting

vorm

materiaal

,

levertijd

1 – 2 werkdagen

techniek

garantie

1 jaar

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper