Grove bewerkte trouwringen van goud

'Bumpy Ride'

Elke liefdesreis kent zijn hoogtes en dieptes. ‘Bumpy Ride’ – trouwringen van 14k goud die de rijke texturen van het leven vieren.

Levertijd 4 – 6 weken.

 1.095,00

Liefde is een avontuur, een reis die zowel vreugdevolle hoogtepunten als uitdagende momenten kent. Met de ‘Bumpy Ride’ trouwringen wil ik die essentie van liefde en leven vangen.

Deze ringen, met hun grove bewerking, zijn geïnspireerd op het landschap van onze persoonlijke reizen: soms heuvelachtig, soms rotsachtig, maar altijd rijk en betekenisvol. Gemaakt van stralend 14k goud, zijn ze zowel robuust als elegant. Met hun hoogte van 10mm en een dikte van ongeveer 1,2mm, hebben ze een substantiële aanwezigheid die niet onopgemerkt zal blijven.

Het leven gaat inderdaad niet altijd over rozen, maar net zoals gouden ringen worden gesmeed onder hitte en druk, zo worden ook onze liefdesverhalen gevormd door de uitdagingen en overwinningen die we tegenkomen.

Deze ringen zijn meer dan alleen sieraden. Ze zijn een dagelijkse herinnering aan de schoonheid en kracht van echte liefde, aan het omarmen van elke hobbel op de weg en aan het vieren van het avontuur samen. Kies voor ‘Bumpy Ride’ en draag jouw verhaal met trots.

Levertijd 4 – 6 weken.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal:

levertijd:

vorm:

gelegenheid:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper