'Bumpy Ride'

Grove bewerkte trouwringen van goud

Elke liefdesreis kent zijn hoogtes en dieptes. ‘Bumpy Ride’ – trouwringen van 14k goud die de rijke texturen van het leven vieren. Prijs is per stuk.

 995,00

Liefde is een avontuur, een reis die zowel vreugdevolle hoogtepunten als uitdagende momenten kent. Met de ‘Bumpy Ride’ trouwringen wil ik die essentie van liefde en leven vangen.

Deze ringen, met hun grove bewerking, zijn geïnspireerd op het landschap van onze persoonlijke reizen: soms heuvelachtig, soms rotsachtig, maar altijd rijk en betekenisvol. Gemaakt van stralend 14k goud, zijn ze zowel robuust als elegant. Met hun hoogte van 10mm en een dikte van ongeveer 1,2mm, hebben ze een substantiële aanwezigheid die niet onopgemerkt zal blijven.

Het leven gaat inderdaad niet altijd over rozen, maar net zoals gouden ringen worden gesmeed onder hitte en druk, zo worden ook onze liefdesverhalen gevormd door de uitdagingen en overwinningen die we tegenkomen.

Deze ringen zijn meer dan alleen sieraden. Ze zijn een dagelijkse herinnering aan de schoonheid en kracht van echte liefde, aan het omarmen van elke hobbel op de weg en aan het vieren van het avontuur samen. Kies voor ‘Bumpy Ride’ en draag jouw verhaal met trots.

Levertijd 4 – 6 weken.

Gratis verzending

Levertijd 2-5 werkdagen

Makkelijk retourneren

Binnen 30 dagen

Veilig betalen

met iDEAL, Bankoverschrijving, Bancontact, SOFORT, Creditcards, PayPal, Riverty (AfterPay), in3, VVV bon of Fashioncheque.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
materiaal

levertijd

vorm

gelegenheid

garantie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Houd je sieraden stralend

Om ervoor te zorgen dat de sieraden van Daan lang mooi blijven, is het aan te raden om ze af te doen tijdens het sporten, douchen en slapen. Wees voorzichtig met chemicaliën, zoals die in parfums en schoonmaakmiddelen. Zo blijven je sieraden stralen, net als jij!

Binnen 30 dagen retourneren of ruilen

Kleurrijke sieraden verdienen een podium, niet de kast. Ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent en daarom mag je binnen 30 dagen je ongebruikte sieraden retourneren of ruilen.

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook