Ring met sterrenregen en blauwe druppel

Ring met sterrenregen en blauwe druppel

'Falling Stars'
Laat de sterrenregen van de ‘Falling Stars’ ring schitteren aan jouw vinger en maak elke dag bijzonder met deze unieke handgesmede ring. Een blauwe druppel brengt kleur en schittering aan deze ring die op maat gemaakt wordt voor jou.

 595,00

materiaal

,

steensoort

, , ,

vorm

,

levertijd

collectie

techniek

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan kleine edelstenen zoals spinel, saffier, robijn.

Mijn ‘Falling Stars’ ring is meer dan alleen een stuk, het is een verklaring van hoop en dromen. Sterren staan voor eeuwige aanwezigheid en met een vallende ster mag je een wens doen. Laat jouw wensen uitkomen met deze ring die op maat gemaakt wordt voor jou. De blauwe druppel brengt extra kleur en schittering aan deze ring die vervaardigd is met de grootste zorg en aandacht voor detail. Het vergt ongeveer 4 weken om de ring te maken en te verzenden, maar het resultaat zal het waard zijn.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook