Ring met sterrenregen en blauwe druppel

'Falling Stars'

Laat de sterrenregen van de ‘Falling Stars’ ring schitteren aan jouw vinger en maak elke dag bijzonder met deze unieke handgesmede ring. Een blauwe druppel brengt kleur en schittering aan deze ring die op maat gemaakt wordt voor jou.

 595,00

Mijn ‘Falling Stars’ ring is meer dan alleen een stuk, het is een verklaring van hoop en dromen. Sterren staan voor eeuwige aanwezigheid en met een vallende ster mag je een wens doen. Laat jouw wensen uitkomen met deze ring die op maat gemaakt wordt voor jou. De blauwe druppel brengt extra kleur en schittering aan deze ring die vervaardigd is met de grootste zorg en aandacht voor detail. Het vergt ongeveer 4 – 6 weken om de ring te maken en te verzenden, maar het resultaat zal het waard zijn.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

, , ,

vorm:

levertijd:

collectie:

techniek:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper