Zilveren ring met groene stenen ingegoten

Zilveren ring met groene stenen ingegoten

'Green Molten Beauty'
Voel de natuur om je vingers met de Green Molten Beauty ring. Een uniek sieraad dat niet onopgemerkt blijft.

 275,00 895,00

kleur

materiaal

, ,

steensoort

vorm

collectie

techniek

levertijd

garantie


Als je je fantasie op hol laat slaan kunnen deze ringen in veel verschillende combinaties worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan edelstenen zoals diamant, spinel, saffier, robijn.

De Green Molten Beauty ring is een echte blikvanger en een uniek sieraad dat niet onopgemerkt blijft. Dit sieraad is één van de ringen uit de collectie ‘Molten Beauty’ en is met de hand gesmeed door kunstenares Daniëlle Looije. De groene stenen zijn ingegoten in het zilveren ringen en creëren een speels effect.

Normaal worden stenen in sieraden gezet, maar in deze serie is het metaal over de stenen gegoten. Hierdoor krijg je een bijzonder en uniek uiterlijk, waar je vast de blikken mee op je zult vangen. De ring is vervaardigd uit zilver en heeft ingegoten zirkonia’s.

Dankzij de handgemaakte afwerking is elke ring uniek en bijzonder. De ringmaat van de ring op de foto is 18, maar je kunt ook kiezen voor een andere maat of kleur, door aan te geven in de bestelnotities. Let wel: het resultaat kan afwijken van de foto. Voeg deze opvallende ring toe aan je collectie en laat het groene licht stralen.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook