Zilveren ring met groene stenen ingegoten

'Green Molten Beauty'

Voel de natuur om je vingers met de Green Molten Beauty ring. Een uniek sieraad dat niet onopgemerkt blijft. Ringmaat 18 is direct uit voorraad leverbaar.

 295,00

Hoi, mijn naam is Daniëlle en het is mijn passie om sieraden te maken die ik eigenlijk te mooi vind om weg te geven.

De Green Molten Beauty ring is een echte blikvanger en een uniek sieraad dat niet onopgemerkt blijft. Dit sieraad is één van de ringen uit de collectie ‘Molten Beauty’ en is met de hand gesmeed door mij. De groene stenen zijn ingegoten in de zilveren ringen en creëren een speels effect.

Normaal worden stenen in sieraden gezet, maar in deze serie is het metaal over de stenen gegoten. Hierdoor krijg je een bijzonder en uniek uiterlijk, waar je vast de blikken mee op je zult vangen. De ring is vervaardigd uit zilver en heeft ingegoten zirkonia’s. Op aanvraag kan deze ring ook gemaakt worden in het goud met bijvoorbeeld mooi robijnen, diamanten of saffieren.

Dankzij de handgemaakte afwerking is elke ring uniek en bijzonder. De ringen op de foto’s zijn ringen die ik eerder maakte voor klanten, maar je kunt ook kiezen voor een andere kleur, door dit aan te geven in de bestelnotities. Let wel: het resultaat kan afwijken van de foto. Voeg deze opvallende ring toe aan je collectie en laat het groene licht stralen.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
kleur:

materiaal:

, ,

steensoort:

vorm:

collectie:

techniek:

levertijd:

garantie:

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Speciaal voor jou uitgekozen

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper