Verstelbare ringen

  • Ideaal voor onzekerheid over ringmaat
  • Gemakkelijk te verstellen
  • Beschikbaar in metaal, RVS of zilver

 

Als je niet zeker bent over de ringmaat of de ringmaat van je geliefde, zijn de verstelbare ringen van Art by Daan de perfecte oplossing. Ik bied ringen aan die gemakkelijk zelf te verstellen zijn, zodat je altijd een ring hebt die past. Kijk bij de beschrijving van de ring naar welke maten hij verstelbaar is. Mijn ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal, RVS of zilver.

Blauw
Bruin
Geel
Grijs
Groen
Oranje
Paars
Rood
Roze
Turquoise
Wit
Zwart

'Azure Gold Veins'

 44,95

Flexibele Maat

Met ringen die verstelbaar zijn ben je niet beperkt tot één specifieke maat. Je kunt ze zelf aanpassen en altijd de perfecte maat hebben. Of je nu kleinere of grotere vingers hebt, met een verstelbare ring ben je verzekerd van een comfortabele pasvorm.

Gemakkelijk te geven als cadeau

Als je op zoek bent naar een cadeau voor iemand anders, kan het soms moeilijk zijn om de juiste maat van een ring te bepalen. Maar met verstelbare ringen hoef je je hier geen zorgen over te maken. De ontvanger kan de ring zelf aanpassen en genieten van een cadeau dat perfect op maat is.

Verschillende materialen

Verstelbare ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder metaal, RVS en zilver. Dit biedt veel keuzemogelijkheden en stijlvolle ontwerpen voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een simpele en subtiele ring of juist een opvallend statement-sieraad, er is altijd een ring die bij je past.

Liever een ring met een vaste maat?

Dan kan ik voor jou ook een ring op maat maken. Bekijk daarvoor de categorie handgesmede ringen.

Handgemaakte sieraden, uniek zoals jij ♥️