Bijzondere opvallende herenring met groene steen

Bijzondere opvallende herenring met groene steen

'The Green Lantern'
Draag een stukje groen magie op je vinger met de ‘The Green Lantern’ herenring. Een onvergetelijke blikvanger.

 89,95

Met zijn opvallende groene steen en zilveren verstelbare ring is de ‘The Green Lantern’ een echte must-have voor de moderne man. Gemaakt door Daan, de handgeschilderde steen is 100% uniek en geeft de ring een extra bijzondere touch. Verstelbaar van maat 18 tot 20,5, zodat je hem altijd comfortabel kunt dragen. Laat je handen stralen met deze prachtige herenring.

Reviews worden verzameld door WebwinkelKeur. Alle reviews worden getoond, positief of negatief.

De sieraden van Daan kunnen wel tegen een spatje, maar wil je ze langer mooi houden? Doe ze dan af tijdens het sporten, douchen en slapen. Kijk uit met chemicaliën (van bijvoorbeeld parfum of schoonmaakmiddelen). 

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende maatvoeringen zijn over de hele wereld. In Nederland werken we het meeste met de maat van de binnendiameter van een ring. Wat je dus kunt doen is een bestaande ring opmeten. 

Ook de omtrekmaat van je vinger wordt vaak gebruikt, deze kun je opmeten door een stukje touw te pakken, deze om je vinger te wikkelen en de maat hiervan op te meten, deze methode is niet echt geschikt om je precieze ringmaat te meten. Gebruik hiervoor een ringmeter.

Bij het gebruik van een ringmeter is het belangrijk dat je de ringmeter nog over je knokkels kan schuiven.

Ringmaat opmeten

 

Over Daan

Ik ben als kunstenaar altijd op zoek naar creatief afwisselende uitdagingen en alles wat buiten het gangbare ligt. Mijn specialisme is veelzijdigheid, want routine is dodelijk voor mijn creativiteit.

Andere bekeken ook