Bijzondere opvallende herenring met groene steen

'The Green Lantern'

Draag een stukje groen magie op je vinger met de ‘The Green Lantern’ herenring. Een onvergetelijke blikvanger.

 89,95

Met zijn opvallende groene steen en zilveren verstelbare ring is de ‘The Green Lantern’ een echte must-have voor de moderne man. Gemaakt door Daan, de handgeschilderde steen is 100% uniek en geeft de ring een extra bijzondere touch. Verstelbaar van maat 18 tot 20,5, zodat je hem altijd comfortabel kunt dragen. Laat je handen stralen met deze prachtige herenring.

Sieradendoosjes
Sieradendoosjes
ringmaat:

, , , , , ,

steunkleur:

kleur:

speciale kleur:

materiaal:

steensoort:

steenmaat:

vorm:

levertijd:

Ik vind dat geen enkel sieraad een permanent plekje in de kast verdient. Daarom kun je bij mij binnen 30 dagen ongedragen sieraden ruilen of retourneren.

Of het nu gaat om een ring die niet lekker zit of een ketting die niet helemaal bij je past, geen probleem! Zolang het sieraad in dezelfde staat is als toen je het kreeg, kun je het gewoon terugsturen.

Daniëlle Looije

Als kunstenaar met een passie geloof ik sterk dat kunst ons kan optillen en blij kan maken. Alles wat ik maak, zit vol echtheid en liefde voor het creëren. Mijn motto is simpel: ‘Straal naar buiten uit wat je van binnen bent

De kracht van kleurenpsychologie
Rood voor moed, blauw voor rust, geel voor vreugde. Kleuren hebben een diepgaande invloed op onze emoties en percepties. Als kunstenaar begrijp ik de kracht van kleurpsychologie. Mijn sieraden zijn geen willekeurige combinaties; ze zijn bewuste keuzes. Draag een turkooizen oorbel en voel de kalme golven van de oceaan. Met mijn werk kun je je innerlijke wereld tonen aan anderen.

Zullen we contact houden?

Ik weet dat je abonneren op nóg een e-maillijst waarschijnlijk het laatste is wat je wilt doen, maar ik beloof dat het de moeite waard zal worden! Voordelen zijn: leuke promoties, exclusieve inkijkjes en meldingen van nieuwe blogposts.

Danielle Looije sieradenontwerper